Fotbad

Sitter med fötterna i ett härligt fotbad, behövde det efter att ha stått upp i större delen av dagen. Ska snart plocka upp dom och ta undan för att sedan bänka mig framför tvn och greys!!
Imrgon fyller mammi år så då ska vi upp lååångt innan tuppen och sjunga för henne. Vår 40 åring:)

långhelg

Har haft en supermysig, extra lång helg. Det har varit alldeles för underbart väder för att gå in och sätta igång datorn! Jag har mysti i malmö med mamma, haft en mysig kväll med mitt hjärta och hanna, varit hos Malin och Oskar för att sedan gå vidare till kräm, varit i på ribban med familjen och moffa och så har jag solat. Jag har haft en helt underbar helg. Har till och med jobbat 5 timmar på maxi men det behövde jag! 
Nu ska jag gå och lägga mig och göra mig redo för resten av veckans jobb.

tisdag

Tisdagar och Onsdagar klockan 21 sitter jag bänkad framför tvn för despetate housewifes och greys anathomy, de två bästa programmen som finns!
Och idag är det tisdag och nu är det reklam på 5an. När desperata är slut ska jag krypa ner under täcket och nanna, känner redan hur det kliar i ögonen. Det har varit en lång dag! :)
Sov gott!

ledig måndag

Det känns i luften att det börjar bli vår och jag bara älskar det. Träd och blommor börjar slå ut och idag har det varit underbart väder! Jag har varit ledig och hjälpt farmor och farfar att handla och sätta blommor på kyrkogården också har jag varit hemma hos morfar och myst och varit hos mormor och satt blommor. Lillebror har varit med mig hela dagen och det har varit super mysigt! 
Denna underbara måndagkväll avslutade vi ute i Olas sommarstuga med grillning och mys! OOOOH vad jag älskar att sommaren är på väg!! :D

6 tunga månader

Idag är det 6 månader sedan himmlen fick tillbak sin vackraste ängel. Jag har fortfarande inte förstått det. Allt är så tomt. Vi saknar dig mormor, din röst, ditt skratt vi saknar allt. Jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka dig. Jag gråter och gråter men det hjälper inte, och även om jag vet att det inte gör saken bättre så gråter jag lite till. Jag saknar dig, saknar dig, saknar dig min underbara mormor.
Hoppas att du har det bra där du är nu, för det är du värd.
Jag älskar dig!!!

Del 2 London

När jag ändå är igång lägger jag in lite fler London bilder! :)

Golf

Ikväll innan vi skulle äta körde vi ut till golfklubben och slog lite bollar. Jag är sjukt dålig på att spela golf men funderar lite på att ta ett grönt kort eftersom det är så kul. Jag får se, får ut och slå några gånger till innan jag bestämmer mig. :)

Vår!

Vilket underbart väder det är, jag och F gick ut och la oss i solen efter att vi ätit frukost och har legat där fram till nu vilket är typ två timmar. Super skönt! 
Nu ska vi snart köra hem till mig där jag ska byta om sedan ska vi köra till Skegrie och dela ut lite lappar för att sedan fortsätta till Malmö för att hämta hjärtats pappa.
Ooooh, man blir så glad av fint väder!!!!

Del 1 London!

Får väl passa på att lägga in lite bilder när jag har tid! Veckan har gått för fort så jag har faktiskt inte hunnit lägga in bilder innan, förlåt :(

Hemma

Jag är hemma igen efter en underbar weekend i London. Gud vilken underbar stad det är, dit ska jag igen det är en sak som är säker. Vi kom hem halv ett inatt och klockan ringde kvart i nio i morse, inte så tidigt men jag var ändå trött när jag skulle gå upp. (Vilket man är alltid)
Bilderna kommer så småningom, det blev en del bilder så jag ska lägga in dom på datorn och sen lägger jag in lite bilder efter hand!

31 månader

The love of my life