18 år

Jag är precis hemkommen från jobb, eller jag kom hem för en halvtimme sedan ungefär och har redan hunnit göra en fläskpannkaka som står i ugnen och duschat! Det blev en ganska så lång dag på salongen med hyffsat många kunder. Hade säljare hos mig i förmiddags från Frisör Expo där jag handlar mina varor så nästa vecka ska jag ha två julkampanjer. Tänkte att jag tar bilder på det när jag har fått ner det på salongen så att ni kan få se vad det är för erbjudande jag ska ha!
Idag fyller mitt lilla hjärta 18 år, så hon är inte så liten längre min Idan. Så henne ska vi fira med buller och bång på lördag! :)

förstaadvent

Idag är det första advent, jag kan inte förstå det tiden bara rinner iväg. Nu vill jag ha lite snö också fast det kan ju vänta tills det har slutat storma där ute! Jag har hoppat i min onepiece och sitter och myser framför gossip girl. Började dagen med att vara med på Funkykisz uppvisning och sedan tog jag bussen in till Malmö och tittade på lillebrors match för att sedan gå ut och äta med familjen och moffa!

I could hold you for a million years

Det blir en lugn lördag hemma hos Hanna tillsammans med henne och Martin. Är ganska så trött efter att först varit uppe på hockeyskola med Hannes och därefter kalas uppe på Oasen tillsammans med Ida. Jag längtar efter att få gå funkykidz utbildningen så jag kan börja dansa med barnen där uppe!
F

Funktionell träning

Klockan är snart 5 och jag är super taggad för 45 minuters hård träning!


22 november 2011

Sitter nere på salongen,a hade en kund i morse klockan tio och sedan har jag inte haft en enda kund. Tur jag har mycket att göra resten av veckan så att jag inte behöver sitta såhär hela veckan. Ska snart börja bege mig hemmåt för att sedan träna funktionell träning klockan 5 får se om jag kanske stannar kvar på zumban efteråt också, det beror på hur tufft micke hade tänkt köra idag.

21 november 2011

Jag har haft en mysig dag tillsammans med lillebror idag eftersom han hade studiedag. Snart ska jag byta om till träningskläder för att bege mig upp till oasen för ett kangoo jump pass som Ida ska hålla i, tror att det blir hur bra som helst! 


20 november 2011

Det blev en lyckad kväll igår, vi hade mysig middag med Hanna och Martin och sedan blev vi några till här hemma och tillslut åkte vi iväg till kräm. Var hemma lite innan tre, mammi och pappi hämtade upp oss med taxin när de åkte hem från gåsmiddagen de hade varit på.
Nu sitter jag och väntar på P kusin som ska komma och hämta mig, det är match igen och idag är det Lund som är motståndet, det enda laget Trelleborg förlorat mot denna säsongen så ikväll hoppas vi på vinst!  Avslutar denna helgen hemma hos mitt hjärta i hans varma famn!

19 november 2011

Sitter och väntar på att Hanna och Marin ska komma hit, Fredrik och jag ska bjuda på middag. Det lär bli en riktigt bra kväll! :)
Ha en trevlig lördagkväll!

17 november 2011

Nu är det torsdag igen och veckorna bara flyger iväg, idag har jag satt över pengar till Malla så att hon kan betala in till skidresan och jag var precis inne på hennes blogg och tittade och det är bara 51 dagar kvar! Det ska bli så himla kul!
Just nu sitter jag och ser tv med pappsen, F är hos sin farmor och äter och kommer och hämtar mig när han är klar där. Ska försöka ta mig upp klockan sju imorgon bitti för att träna, får se om jag orkar det annars får det bli träning imorgon när jag slutat jobba istället. Har 5 träningspass avklarade än så länge denna veckan så jag känner mig ganska duktig.

PUSS
Mitt allt!

14 november 2011

Måndag igen och denna helge har gått alldeles för snabbt! Igår bjöd moffa på söndagsstek vilekt var riktigt gott, min moffa är duktig första gången han lagar söndagsmiddag och det blev så gott! 
Jag har precis avklarat ett pass på gymmet, denna veckan ska jag komma igång ordentligt igen tror att det blir Zumba ikväll också. Nu ska jag snart köra ner till  banken och sedan ut till city gross för att köpa kött, måndagar lagar jag alltid mat här hemma eftersom jag är ledig så idag ska jag försöka  mig på att göra pepparrotskött! :)

Dumpa honom

Det är lördag kväll och jag har krupit ner i min säng i min one piece, ensam. Tittar på filmen Dumpa honom som går på fyran. F är ute med sina vänner men jag hoppas att han kommer hit sen. Jobbade min sista tid på maxi idag och inte förrän jag skulle lämna in mina saker så kändes det konstigt, konstigt men skönt.
I onsdags blev jag förresten brunett, kände att jag behövde en förändring men vi får se hur länge det varar, just nu känns det bra men innerst inne trivs jag nog bäst i blont!


Min Saris

Sitter ute hos Sara och Chrille, har blivit bjuden på pannbiff med potatis och sås som var super gott!! Nu inväntar vi greys som börjar om en kvart, veckans höjdpunkt!!

Du är mitt all F<3


rosa

När vi var på Ikea förraveckan så hittade jag denna fina mugg, kunde inte låta bli att köpa 6 stycken då de endast kostade 15 kr styck! Dom får stå bland mina flytta hemifrån saker tills det blir dags att flytta hemifrån! :)

Sushi!

Blev så sugen på sushi idag så jag köpte med mig det hem som lunch! MUMS!

Rött!

Ger mig på rött läppstift idag, känner mig modig!
Klänningen är nyinköpt idag på MQ och örhängena(som inte syns så mycket på bilderna) är från glitter!

5 november 2011

Lördag igen och idag har jag jobbat lite nere på salongen, en klippning och en uppsättning. Igår var vi inne på Casinot i Malmö och åt gåsmiddag och spelade lite med jobb. Känner mig nöjd med att jag faktiskt gick plus även om det inte var mycket pengar det handlade om. Ikväll blir det först taco hemma hos Hanna och sedan beger vi oss till David för att säga hejdå till honom eftersom han åker iväg ett tag nästa lördag!

Tågaborg

På väg till tågaborg?! med p kusin för att se hockey! En liten road trip kan vi väl nästan kalla det! Hoppas på vinst annars har vi ju kört upp alldeles i onödan!


Andranovember

November är redan här och för ett år sen vid denna tiden var det snö, jag längtar faktiskt lite efter snö och efter julen.
Igår plockade vi ur min hårförlängning, kände att det var dags för ny färg så den jobbar vi på nu. Känner mig så bar utan mitt hår, jag hade nästan glömt eller förträngt hur tunt mitt eget är. Så jag hoppas att vi snart kan få till en snygg färg så att jag kan få långt, tjockt hår igen!:)