31 JULI 2012

Godmorgon! Efter en mysig frukost på systrar och bönor sitter jag och F nu i soffan och försöker smälta all mat så att vi kan gå upp till gymmet och träna! Hoppas på att vädret ska bli bättre så vi kanske kan cykla ut till stranden sen, annars tror jag faktiskt att vi kommer måla om i sovrummet idag! :)


25 JULI 2012

Efter en mycket mysig kväll tillsammans med underbart sällskap ligger jag nu bredvid världens mysigaste pojke och ska nanna. Klockan är ställd på kvart i tio så jag hinner ut till stranden i tid imorgon! Sov gott!


24 JULI 2012

Underbara semester! Min semester skulle ju inte kunna börjat bättre, solen har varit framme hela tiden och jag har kunnat vara på stranden med mitt hjärta. Det ser ju dessutom ut som att det ska vara såhär fint iallafall fram till lördag så jag älskar livet för tillfället!

PUSS

KVÄLLENS

Nu blir vi snart hämtade av Martin, såhär ser jag ut ikväll.
Blus-VeroModa
Shorts-Vila

21 JULI 2012

Äntligen har jag lite semester igen och denna gången är det till och med två hela veckor. Hoppas på fint väder så att jag kan få lite färg också, det är hemskt så vit jag är för tillfället.
Firade semestern hemma hos mamma och pappa igår med mat och mys och ikväll ska vi hem till Hanna och Martin för att grilla och sedan förmodligen bege oss ner till öltältet på dalabadet. Det blir dock en väldigt lugn kväll för mig med endast cola då jag ska sjunga på ett dop imorgon förmiddag och gärna vill vara i form till det, festande får vänta till nästa helg istället!


10 JULI 2012

Semestern är över för denna gången och idag har jag jobbat från 10-17. Eftersom jag inte kunnat träna på en hel vecka så kände jag idag att det var dags för ett riktigt mördarpass på gymmet så det fick bli ett crossfitpass som Anette höll i. Ett kanon pass där jag verkligen bara ville sluta träna efter halva passet, men denna tjejen stod ut och klarade hela passet! Nu ligger jag i soffan helt utslagen oj orkar knappt borsta tänderna och ta mig in till sängen, men jag måste väl ett konditionspass väntar imorgon innan jobb!


5 JULI 2012

Jag har varit sämst på att uppdatera bloggen på senaste men nu ska jag nog kunna komma igång lite igen!

Det har inte hänt mycket sen sist, jag har jobbat och stått i men denna veckan har jag faktiskt semester, har haft några dagars fint väder och bättrat på brännan så att jag iallafall inte är kritvit!
Idag har jag fikat med sis som kommit hem från en kryssning hon jobbat på i 9 månader, skönt att träffa henne och prata av sig lite.