30 SEPTEMBER 2012

Vad gör det att det är lördag morgon när jag får dansa med en massa mysiga barn?


28 SEPTEMBER 2012

Dagens

Byxor, vero moda // tröja, ginatricot 

-

Här har ni den. För mamma, pappa och lillebror! Jag älskar er<3


with every heartbeat

Min första tatuering är på plats och jag är så nöjd! Det gjorde inte ens så ont som jag trodde att det skulle göra vilkt gjorde saken ännu bättre. Ni får se hur den ser ut när jag plockat bort plasten och så. 
Nu äter jag kvällsmat och väntar på att mammie ska komma och hämta mig så att vi kan åka in till malmö och lämna lillebror på träning. Får vår del blir det nog en runda på mobilia för att fördriva tiden!
 
 

27 SEPTEMBER 2012

Godmorgon!
Sitter just nu och äter frukost efter ett besök hos Mia för att fixa mitt hår. Börjar jobba om en liten stund så jag ska snart bege mig. Jag har tyvärr bara en kund idag men skulle ändå gått hem tidigare då jag ska bli tatuerad i eftermiddag, jag börjar bli ganska nervös nu kan jag säga. Ida följer med och håller mig i handen som tur är så att jag inte behöver vara ensam iallafall. 
Ska försöka hinna med ett träningspass innan också så att jag inte behöver göra det sen. 

Dagens frukost består idag av, två knäcke med cream cheese och en mugg te!

DAGENS

Tröja, gina tricot // byxor, gina tricot // skor, scorett

26 SEPTEMBER 2012

Denna onsdag började jag med ett träningspass tillsammans med Ida, skönt att ha det avklarat på morgonen. Det blev även lunch i stan med henne innan det var dags för mig att gå tillbaka till salongen. Mamma kom och hämtade mig när jag slutade halv åtta och då körde vi ner till maxi så att jag kunde handla till mig och Fredrik.
Nu ligger jag i soffan och tittar på hockey där det tyvärr ser ut som att Malmö kommer förlora. 


24 september 2012

Ännu en gång har jag krupit ner i sängen för att sova. Det är extra skönt att krypa ner när man hör hur regnet slår mot rutan och man vet hur kallt det är ute.
Idag har jag haft en riktig ta hand om mig själv dag, jag har varit hos doktorn, fotvårdaren, städat min garderob, tränat och fått massage! Kroppen är ganska mörbultad efter massagen så det var nog precis vad mina axlar och min rygg behövde.
Nu ikväll har jag varit och hälsar på moster med mamma och lillebror och nu ligger jag som sagt i sängen.
Klockan ringer 7 imorgon då det är dags för ett träningspass.

Sov gott!


SMOOTHIE

Dagens frukost består av, smoothie gjord på hallon, jordgubbar, laktosfri lättmjölk och havregryn. Till detta äter jag två knäcke med cream cheese.


VÄRLDENS BÄSTA

Jag älskar dig mitt lilla hjärta! <3


23 SEPTEMBER 2012

Idag är det ingen vanlig för idag är det världens finaste lillebrors 15 års dag! Mitt lilla hjärta börjar bli stort, jag kan inte förstå det. Så idag har det varit kalas för honom hemma hos mamma och pappa, super mysigt har det varit!
Nu ligger jag i soffan och har gosat in mig i min onepiece och om en stund ska vi nog faktiskt gå och lägga oss. Imorgon bitti ska jag vara hos doktorn vilket jag inte direkt längtar till.

 
 

21 september 2012

Godmorgon!
Provtagning på sjukhuset är avklarat och det är dags för ett spinningpass och ett core pass!
Börjar jobba 12 och jobbar till halv 7 ungefär. Ikväll blir det mys med Hanna och Mallan!!:)


KVÄLLSRUNDA

Kom hem från jobb för en halvtimme sedan ungefär, maten var färdig när jag kom hem som Fredrik så gulligt hade lagat så nu är jag proppmätt. Nu tänkte jag att jag ska ta en kvällspromenad och sedan gosa ner mig i soffan och invänta F som är på hockeyträning. 
Ha en bra kväll!

-

Byxor, ginatricot // tröja, Fredperry // skor, converse

19 SEPTEMBER 2012

Godmorgon!
Sitter nu och äter en god frukost efter ett morgonpass på gymmet. Idag blev det 20 minuter kondition och 50 minuter rygg.
Börjar jobba klockan 11 så när frukosten är nere ska jag göra mig klar och bege mig!
Dagens frukost består av två knäcke med ost och en skål fil med kanel!:)


-

Basic tröja, ginatricot // jean, veromoda // skor, scorett // kofta, odd molly // armband, baglady // ringar, glitter

18 SEPTEMBER 2012

Dagens första träningspass är avklarat och jag ska snart bege mig till jobb. Det blev 45 minuter på bandet även denna morgon med både löpning och pw. Det var en lagom sur Amanda som blev väckt klockan 7 men nu efteråt så känns det faktiskt bara skönt.
Vi hörs i eftermiddag!
 

DAGENS INKÖP


Kofta från Odd molly



Stövlar från scorett

 

17 SEPTEMBER

Klockan 8.10 idag väckte mitt hjärta mig då vi skulle cykla upp till gymmet och träna. Det blev 45 minuter pw på bandet och sen 20 minuter mage,  skönt att ha klarat av det på morgonen. Cyklade därefter hem och åt frukost och fortsatte sedan ner till stan för en fika med Fredrik och Filip, fick även med mig lite saker hem. :)
Moster kom hit i eftermiddag och fikade innan jag skulle cykla upp och jobba på gymmet, det är så mysigt att ha henne här och bara sitta och prata!
Nu sitter jag i soffan och ser X-factor och här lär jag stanna kvar tills det är dags att sova.

16 SEPTEMBER 2012

Godmorgon!
Har precis vaknar och ligger nerbäddad i soffan medan Fredrik gör frukost, lyx va? Riktigt skönt var det att slippa ställa klockan och kunna sova tills jag vaknade. Idag ska jag mest ta det lugnt, ska fika med Mallan och även hinna med ett ordentligt träninspass!
Vi hörs sen. 
 

IGÅR

tunika, ginatricot // shorts, kappahl // skor, scorett // sjal, vero moda

15 SEPTEMBER 2012

Det blev en mysig kväll igår med firande av moster, god mat och efterrätt gjorde att jag var proppmätt när jag kom hem. Idag har jag jobbat från 9.30-15.00 på oasen, det har varit både funkykidz och funkykidz kalas så jag var ganska trött när jag kom hem. 
Snart kommer Hanna hit och myser med oss. Vi ska laga thaimat och dessutom har Fredrik gjort en cheesecake på choklad och turkisk peppar. 


TRÄNA

De nya byxorna satt som en smäck och eftersom jag bara har rosa och lila träningskläder typ så var jag tvungen att köpa en blå sportsbh också så att jag kunde matcha.
Nu blir det gymmet även om det känns sådär att cykla dit i detta höstrusk.
 

14 SEPTEMBER 2012

Jag är precis hemmkommen från jobb och ska snart gå ner i källaren och sätta igång en maskin tvätt. Tänkte att jag skulle träna också innan vi ska åka ut och fira moster som fyller år idag. :)
 


Tröja, ginatricot // byxor, veromoda // skor, scorett
 
 

13 SEPTEMBER 2012

Godmorgon!
Har en lång dag framför mig, börjar jobba 9 och jobbar till 8. Tror jag är ganska trött när jag kommer hem!


HOCKEY

Hockeyallsvenskan har dragit igång och just nu så visas matchen mellan leksand och karlskrona på viasat hockey. Jag verkligen älskar att man kan se hockey på tv igen och ännu mer längtar jag till Fredriks serie drar igång så att jag kan få se hockey här i trelleborg också. Jag vet, jag är konstig.
Byxorna förresten satt som en smäck och jag behöver inte skicka tillbaka dom, får se om jag orkar mig ut på en runda imorgon innan jobb så att jag kan inviga dom också. 
 

-

Jag ska snart bege mig ner till jobb men innan dess så ska jag hämta ut mina träningsbyxor som har kommit. Hoppas, hoppas att dom är lika snygga på som på bilden. 



tshirt, mq // jeans, levis // skor, scorett

12 SEPTEMBER 2012

Träningskläderna är på och jag ska cykla upp till gymmet för ett träningspass.
Godmorgon!


11 SEPTEMBER 2012

Denna dagen började jag på gymmet med 45 kondition och 20 minuter magträning. Har därefter jobbat 6 timmar och nu har jag precis ätit kvällsmat. F är i Malmö och ser fotboll så jag har gosat ner mig i soffan med filt, tända ljus och naturgodis. Undrar om fotbollen visas på tv idag förresten, jag får väl helt enkelt titta efter.
 
Ha en bra kväll!

TRÄNINGSBYXOR

Ett par nya träningstights är beställda hoppas på att dom sitter bra när dom kommer.
Det är alltid roligare att träna när man köpt nya träningskläder!


MUMSIGT



Till kvällsmat idag gjorde jag köttbullar och potatismos, allt lagat från grunden och det blev riktigt gott. Potatismos är en sån sak som jag verkligen längtar efter när det är sommar så idag köpte jag en elvisp så att jag kunde göra hemmagjord potatismos. 


10 SEPTEMBER 2012

Hittade en klänning igår att ta på mig, solen var ju framme och det var hyffsat varmt så jag tänkte det kanske var sista gången denna sommaren man kunde slippa strumpbyxor. Vi hade det mysigt tillsammans med farmor och farfar som firade sin 50 åriga bröllopsdag.
När vi var klara hemma hos mamma och pappa och alla hade åkt hem så cyklade jag och F hem till Filip och Malin och tittade på Xfactor. Vi var väl hemma runt 10 och somnade gott.
I morse ringde klockan 9.30 för jag hade tänk att jag skulle träna men näsan är helt igentäpt så jag tycker att det räcker med mitt funkykidz pass och ett spinningpass ikväll.


 

Klänning, mq // skor, nelly

9 SEPTEMBER 2012

Idag är det 50 år sedan min farmor och farfar gifte sig och det ska vi givetvis fira! Mamma kommer och hämtar mig och F om en timme ungefär och jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig ännu. PANIK!
Igår firade vi att Malin fyllt 22 år med kräftskiva och det var vädigt trevligt, kvällen slutade dock tidigt för oss och vi åkte hem redan 12, är man gammal då?!
Tusen tack för en trevlig kväll Malin. 
 
Såhär såg jag ut igår

Byxor, ginatricot // blus, veromoda // skor, nelly // halsband, glitter // ringar, åhlens och glitter // armband, thomas sabo

 
 

22.51

Det är dags att släcka lampan för idag och sova några timmar. Har ställt klockan på 7 för att jag ska hinna träna innan jobb, är dock inte helt övertygad om att jag kommer upp då huvudet känns tungt och näsan är helt igen täppt. Hur jag gör återstår att se när klockan ringer!

Sov gott


DAGENS

Var uppe med tuppen och tränade idag så innan jag skulle gå iväg till jobb hann jag till och med ta bilder på dagens klädsel. 
 


Tunika och tights, ginatricot // Halsband, åhlens // skor, scorett 


(korvfingrar)
ringar, glitter // armband, baglady 

9 SEPTEMBER 2012

Precis som förra torsdagen är jag ensam på salongen, dock trodde jag att jag skulle ha fullt upp och få göra en hårförlängning här på förmiddagen men den kunder har inte dykt upp och dum som jag är tog jag inte hennes nummer när hon bokade. Hade det dock lite på känn så jag tog med mig mina funkykidz saker ner så att jag kan sitta och jobba lite med det istället. 

 

6 SEPTEMBER 2012

Precis som förra torsdagen är jag ensam på salongen, dock trodde jag att jag skulle ha fullt upp och få göra en hårförlängning här på förmiddagen men den kunder har inte dykt upp och dum som jag är tog jag inte hennes nummer när hon bokade. Hade det dock lite på känn så jag tog med mig mina funkykidz saker ner så att jag kan sitta och jobba lite med det istället. 

 

4 september 2012

Började dagen 07.20 med ett träningspass på 45 minuter, lagom stolt över mig själv var jag när jag inte ställde om klockan.
Nu myser jag med F framför Kristallen med te och lite tända ljus!
Ha en bra kväll!


3 SEPTEMBER 2012

 
Min lediga måndag som jag brukar ha är nu längre ingen helt ledig måndag längre, iallafall inte för 11 veckor framöver. Men jag är lika glad för det för idag drar höstterminen igång med Funkykidz så just nu sitter jag och tränar i det sista på danserna så att vi kan dansa loss ordentligt ikväll!
 

cupcakes

 
Eftersom F fyllde år förra lördagen har vi haft släktkalas för honom idag här hemma, vårt första släktkalas och det gick bra även om vi var rädda att maten inte skulle räcka. Vi åt tacos och till efterrätt hade jag bakat cupcakes och ni kan tro att mina cupcakes blev goda! (får man säga så om det man själv bakat?) 
Nu sitter vi bara i soffan och myser framför Solsidan och efter det ska Zlatan tydligen spela boll så det måste vi ju se innan det är dags att nanna kudden. 
 

2 september 2012

Idag är det 4 år sedan jag och F blev tillsammans, de 4 bästa åren i mitt liv har det varit och jag är så glad att han är min. 
I morse så berättade han för mig att han bokat en tattueringstid till mig då jag varit väldigt tramsig och inte visst om jag vågat göra det fast att jag så gärna vill. Men nu är där ingen utväg och jag blev så glad när han sa att han bokat.
Jag älskar dig mitt finaste!