30 januari 2012

Ledig idag vilket är så skönt, behövs verkligen efter förra veckan! Börjar med en god frukost för att sen börja bocka av dagens långa lista med saker att göra!


23 januari 2012

Vi försöker igen med att bli lite nyttigare! Så därför blir det havregrynsgröt och ett ägg till frukost!


21 januari

Jag sitter på bussen påväg in till Malmö för precis som igår och imorgon ska jag på funkykidz utbildning, längtar efter att få börja hålla i klasserna!
Överlycklig är jag också över att jag och F fick lägenheten, skrev papper i torsdags och senast den 2 april är den vår!


19 januari 2012

Idag är jag hemma och tycker synd om mig själv, ska vara på sjukhuset kvart i 3 och har inte fått äta sedan lunch igår. Jag är vrålhungrig! Ligger bara i soffan och myser, ska snart hoppa in i duschen och sedan ta bussen vid 2.
Det har hänt en del sedan jag kom hem i måndags, redan i måndagskväll var jag och F på banken och igår var vi på lägenhetsvisning och den är så fin lägenheten, har kollat på den länge och mamma och pappa var och tittade på den när jag var i åre. Så nu hoppas vi på det bästa!
Ikväll blir det hockey och jag ska unna mig mat på södan, har ju många kalorier att ta igen! ;)
Ha en bra dag mina vänner! 
PUSS

13 januari 2012

Förutom lavin och en massa blåst har vi haft det sjukt bra idag! Solen har varit framme i stort sett hela dagen och där det inte har blåst för mycket har det varit rikgit skönt! 
Det blev afterski på Bygget och där kommer vi avluta kvällen idag också. Skidskolan igår hjälpe sjukt mycket, känner att jag får ordning på mina skidor bättre och att självförtroendet har stärkts en del. Vågar mig nog på en svårare backe imorgon då det är vår sista skiddag på söndag ska vi städa och sedan gå och bada på holiday club tror jag!
Saknar min andra halva också gör jag, något helt otroligt.
Puss från Åre!

11 januari 2012

Vi har haft en super bra dag i backen idag, solen har till och med tittat fram en stund vilket man inte skulle kunna tro nu. Det snöar en hel del och blåser ganska ordentligt! Hoppas att det lugnar ner sig tills imorgon. Just nu sitter vi och kollar på grey's och ska snart börja laga mat.
Här har ni lite bilder från idag

10 januari 2012

Klockan är 18.50 och vi ska snart äta kvällsmat! Ikväll blir det förmodligen utgång eftersom det inte har blivit det någon av de andra dagarna. Jag och nattis har bokat skidskola idag så på torsdag ska vi har 2 timmar där vi ska lära oss att åka ordentligt! :) Hoppas allt är bra där hemma, eller varifrån ni nu läser! PUSS

9 januari 2012

Andra dagen här i Åre börjar gå mot sitt slut, vi har en mysig kväll hemma i lägenheten då dagen började i sjukstugan eftersom Malin O fick lite förfrusna tår igår som gjorde ont. Hon har fått vila idag men jag, malle och nattis tog oss ett par rundor i backarna ändå. Jag behöver verkligen gå skidskola, får se om det blir så eller om det går bättre imorgon. Vi har även åkt kvällsåkning idag i en super mysig backe som går igenom en skog typ, ny favorit backe där!:)
Imorgon blir det skidåkning hela dagen, afterski och förhoppningsvis fullt ös hela kvällen!


åre dag 1

En skiddag är avslutad i Åre, tror att vi har klarat oss ganska så bra faktiskt! Har klarat av både offpist och en svart pist, även om det inte gått snabbt direkt! Lyckades hålla mig ganska så bra på skidorna i backen men när det var dags att gå till Ica för att handla ramla jag i inte mindre än 3 gånger på väg dit och 1 gång på väg hem, skyller på skorna och trötta ben efter en lång dag på skidor! Snart ska vi laga mat och sen får vi se vad denna kväll har att erbjuda!

7 januari 2012

Nu är vi på tåget påväg mot Åre! Framme är vi imorgonbitti klockan 8 sen ska vi åka skidor hela dagen lång!


Godnatt

Världens mysigaste prins! <3


6 januari 2012

Sitter och myser lite i min fina morgonrock jag fick av lillebror i julklapp, försöker packa till Åre men det är inte helt lätt när det är första gången man ska iväg! Har säkert packat ner alldeles för mycket, om det ens får plats i väskan?! Det rer sig som prinsens farmor brukar säga. Dit ska vi förresten i eftermiddag på middag sen måste jag fortsätta packa och pussa sönder mitt hjärta måste jag ju också göra! Helt sjukt, detta är första gången på 3½ år som vi ska vara ifrån varandra så länge.
Nu måste jag nog hoppa in i duschen, blir hämtad om lite mer än en timme!
PUSS

Nu kör vi!!!!!


5 januari 2012

Ligger i sängen och ska försöka sova en stund, klockan halv 2 inatt ringer klockan och det är dags att gå upp för att se Jvm finalen! HEJA SVERIGE!


träna

Nu blir det träning med Malla innan vi ska till Nattis!

4 januari 2012

Ligger i soffan och myser innan jag ska gå upp och äta frukost. Fick gå upp tidigt för att ringa till doktorn då min mage inte är som den ska, remiss till sjukhuset blev det så jag hoppas att dom hittar vad det är så att jag slipper gå och oroa mig! Jag är sån som tror att allting ska vara det värsta, men det måste det ju inte vara.
Har en kort dag på jobb idag, jobbar bara fram till 4, ska se om jag kanske tar mig ut en runda till Sara. Längre fram mot kvällen blir det träning med Malin och sedan planering och handling till skidresan!:) bara 3 dagar kvar nu!!!!!

Puss


2 januari 2012

Har varit i malmö hela dagen med mitt hjärta och myst. Jag fick handlat allt som var kvar att handla till skidresan plus lite till, så nu är jag helt redo för att åka på skidsemester!
Har även varit ute en runda hos Sara och Chrille och hälsat på Agnes, och gud vilken liten goding dom har fått! 
Nu sitter jag och väntar på att F ska komma och hämta mig så att vi kan köra in och hämta hans bror i malmö och därefter ska vi hem och krypa ner i sängen. Jobb imorgon igen, och denna veckan jobbar jag bara tre dagar vilket faktiskt är riktigt skönt, känner att jag behöver det nu efter dessa intensiva veckor innan jul! :)
PUSS

1 januari 2012

Vi har påbörjat ett nytt år, igen. Jag kan inte förstå hur ett år kunde gå så fort, jag har varit på salongen i över ett år, till och med 13 månader. Helt sjukt!
Nyårsafton firade vi hemma hos Andreas tillsammans med honom och Olivia vilket var mycket trevligt, vi åt gott, drack gott och fick oss en hel del skratt! Vid tolvslaget var vi nere på torget, och dit ska jag aldrig gå igen på nyårsafton, jag är livrädd för raketer och det blev inte bättre av en massa fulla ungdomar smäller på alla håll! Jag fick iallfall pussat min prins på 12 slaget och det är huvudsaken! 
Vid halv 1 gick vi tillbaka hem till Andreas igen och vid 2 begav vi oss faktiskt hemåt. Vaknade tjugo över 12 idag, vet inte när jag sov så länge sist, men det var skönt ska jag säga. Resten av dagen har vi inte gjort ett dugg och det har varit så himla skönt!
Imorgon ska jag upp i tid och komma iväg upp till gymmet, måste komma igång igen december månad var jag så dålig på att träna och det märks på min kropp också, nu får det bli ordning på torpet igen!