torsdag

Klockan är inte mer än halv 9 och jag har varit vaken i säkert 45 minuter och jag är inte ens trött?! Undrar när det hände sist. Ligger iallafall här och bara njuter av att inte behöva gå upp riktigt än, det är så skönt att bara ligga och sträcka på sig. När klockan blir 9 ska jag gå upp och göra mig klar för att sedan cykla till jobb:)

visdomstand

en sådan är precis vad som håller på att växa ut i min mun, och ont gör det ska jag berätta! känns som att jag har halsfluss och öroninflammation men förmodligen så är det en tand som gör allt detta, det är sjukt egentligen. Idag är jag ledig så jag ska passa på att köra och handla med farmor, sen ska jag sätta in pengar och betala fakturor. När mamma kommer hem ska vi åka in till malmö och mysa:) Ha en fin dag! :) PUSS

Lägenhet

För tillfället är jag så sugen på att flytta hemifrån, tänk att få ha det precis som man själv vill, med möbler och allt. Det skulle vara så mysigt att ha en fin liten lägenhet. Sen hade det såklart varit jobbig att inte ha allt man har där hemma, hur skulle jag klara av att inte träffa mamma, pappa och lillebror var dag, det är nog det jag tycker är värst. Fast egentligen, vem säger att jag inte kan träffa dom varje dag fast att jag inte bor hemma?

Våra brister gör oss till människor!

Efter en mycket trevlig kväll igår då vi firade Johan som fyllt 20 och hans syster Elin som fyllt 18 så var det skönt att få sova ut i morse. När jag och F ätit frukost och jag städat lite på mitt rum körde vi in till Svågertorp för att inhaldla en dator till mig, eller till företaget faktiskt. Visst hittade jag en, och fin är den! Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med mat sen ska vi äta middag hela familjen vilket vi inte gjort sedan i onsdags. När vi ätit klart tar jag mig ut till F och ser hockeyn tillsammans med Hanna och Martin. Vi hoppas på ett svenskt guld ikväll!!! PUSS

Mobilblogg

Sitter på salongen och väntar. Har två kunder kvar där en av dom är klipp och sling så jag har några timmar kvar här nere:) När jag kommer hem ska jag äta middag med pappi eftersom varken mamma eller lillebror är hemma och vid halv 8 kommer Malin till mig och myser:)

Jag har hittat nån att bli gammal med

Som sagt tog jag sovmorgon idag, F är ledig så vi har bara myst hela morgonen. Nu ska vi snart cykla ner till stan för att se om vi kan hitta något till J som har 20 års fest på lörda, och det är inte helt lätt att handla något till en som inte vet vad han önskar sig;)
Ska klippa F på salongen också och därefter har jag 4 kunder till för att sedan se om jag hinner med zumban kvart över 6, annars får det bli en sväng på bandet. 
Cyklar kanske ut till Sara efter träningen och tittar på gårdagens avsnitt av greys eftersom vi missade det igår, får se hur hennes lilla pojke mår ikväll!!

Visning

Underbara vårkväll!!!
Är precis hemkommen från en visning som frisör expo hade på Ibis Hotell i malmö, en helt okej visning faktiskt. Nu sitter jag och väntar på att F ska komma och hämta mig, men jag får vänta en hockeyperiod till då han är och ser hockey med grabbarna ikväll! :)
Förövrigt har jag dödlig träningsvärk, i heeeeeela kroppen och då menar jag verkligen hela. Men det är skönt, jag vet varför jag har träningsvärk iallafall och när man vet det så är det underbart!

Måndag

Idag är jag ledig, som alla andra måndagar. Det tycker jag är skönt! Men inte har jag haft någon sovmorgon för det, bestämde mig igår för att prova på funktionell träning med Michael idag, och det passet började klockan 9. Och ja, jag har varit där, det känns bra! Nu ska jag gå ut och slänga mig i en solstol och inte röra mig därifrån förrän vid halv 4 då jag ska köra och handla med farmor. Tror att jag kör ett IW pass ikväll också, man kan ju lika gärna passa på! :) 

Är det jobbigt att tiden går och man blir äldre, eller kul att vara med?

Jag är inne i en Lasse period, igen... Jag är nog inne i den perioden i stort sett alltid. Jag älskar Lars Winnerbäck helt enkelt! Var precis inne på hemsidan och såg att han kommer till malmö i september, får se om där är biljetter kvar. Han är magisk.

Idag har det varit ett underbart väder, jag har stått i shorts på bäckadagen och gjort flätor. Innan des var jag på salongen och gjorde baluppsättning. Allt närmar sig, student, sommar och kanske lite ledighet. Det hade inte suttit fel med en veckas semester någonstans där det är varmt och där jag kan bli brun.
Ni får bilder på mina två nya bikinisar och min nya klocka, jag är duktig på att handla. Jag borde sluta vara så duktig på det och spara mina pengar. Men jag brukar tänka att jag ska passa på att handla medans jag bor hemma och då brukar jag kunna få med mig ett och annat.
Ps. Maten igår var supergod, ni måste ut och äta på dalabadet. Eric är super duktig!!! :)
Två bikiniöverdelar från HM och en klocka från guldfynd

Fredag

Ny helg, nya möjligheter, eller hur är det?
Sitter och väntar på att mitt hjärta ska bli klar så att vi kan cykla ut till dalabadet och äta. Det ska bli spännande att se vad Erik har att erbjuda, det blir säkert hur gott som helst! Han lyckades iallafall super bra när jag och F hade 6 månader då han lagade en tre rätters till oss här hemma. Fast det är ju ett tag sedan, han kan bara ha blivit bättre?!
När vi ätit cyklar vi vidare till A9 där vi tillbringar resten av kvällen! :D
PUSS

Student.

Veckorna bara springer iväg, det är bara 6 veckor till trelleborg tar studenten och bara 5 veckor tills min fina kusin tar studenten. Då är det ett helt år sedan som jag stod och sjöng och var överlyclig över att sluta skolan. Jag önskar att jag tog vara på den dagen bättre, den bara försvann. TÄNK PÅ DET !!!!

Mamma 40

Helgen har gått lika snabbt som den alltid gör! I torsdags fyllde mamma 40 så då var vi på Bella Donna i Höllviken och åt pizza, riktigt god pizza och helt perfekt att dom hade glutenfria sådanna också! Fredag hade vi kalas för mamma här hemma med hela tjocka släkten. Och igår var det valborg och då blev det lie partaj här hemma. Helt enkelt har jag haft en underbar helg!
Puss