15 augusti 2013

Klockan är inte mer än tio och jag är helt slut vet inte om det beror på att det redan är mörkt eller den förbaskade förkylning som sitter i min näsa. F är och planerar inför morgondagens färd till Ängelholm där han och några vänner ska spela bandy hela helgen medans jag legat på soffan och tittat på Unga mödrar.
Tänkte faktiskt gå och göra mig iordning och krypa ner i sängen och spela candy crush.

nytt

Äntligen har jag hittat en vanlig blå skjorta att ha med eller utan en tjock tröja utanpå. 
 

Höst?

Idag känns det verkligen som att hösten är här, regnet har öst ner i omgångar och det är inte samma värme längre. Jag har iallafall tänt ljus och krupit ner under en filt i soffan, egentligen alldeles för tidigt men så himla mysigt.


Morgoncardio

45 minuter på bandet blev det denna morgon på gymmet. Nu ska jag äta frukost innan det är dags att ta tag i dagens sysslor.


Söndagmorgon

Godmorgon!
Jag ligger kvar i sängen och orkar inte riktigt gå upp, kan inte komma ihåg sist jag bara kunde ligga kvar i sängen och dra mig en morgon. Dock saknar jag min man vid sidan om mig, han körde upp till ishallen för inskrivning till hockeyskolan där han ska vara ledare nästa vecka.
Egentligen skulle min kropp nog behöva en promenad denna morgon men jag orkar inte och känner mig ganska nöjd med mina 7 träningspass denna veckan ändå.
Nej, jag får väl ta tag i mig själv och gå upp och äta frukost iallafall.


Dagens

När jag rullade upp gardinen imorse regnade det ute och såg riktigt höstkallt ut. Jag bestämde mig därför för att ta långa byxor på mig vilket var dumt då det varit ganska varmt idag ändå.
Linne, ginatricot // byxor, vila // skor, din sko

Cissi 21

Igår var vi hemma hos Cissi i Anderslöv för att fira att hon fyllt 21 och då passade det såklart bra med kräftskiva nu när det är kräft-tider. Blev en ganska tidig kväll för min del då det var jobbdag idag men det var super trevligt så länge det varade.
 
 

Sommar

Vi har haft en underbar dag hemma hos Fs föräldrar. Solen har stekt och vi har kunnat doppa oss i 30 graders värme i poolen. Helt underbart!!