30 september 2013

Startat denna dag och vecka på bästa sätt! 


Shepherd

Årets vinetskor är beställda, varma och sköna att ha i ishallen. Från Nelly- Shepherd

25 september 2013

Dagarna går så himla snabbt för tillfället, kankse inte så konstigt när jag tänker efter. Denna veckan slutar jag inte innan halv 8 mer än på fredag så det blir ganska långa dagar på salongen och korta dagar hemma. Så denna veckan blir det slarv med träning och allt vad det innebär, men det är bara att ta igen nästa vecka.
Har precis sett MFF vinna skånerderbyt och kommit ett steg närmre sm-guldet, får hoppas att dom fortsätter på detta sättet nu. Ska snart gå ner och hämta upp lite tvätt sen är det dags för en dusch och tillslut sängen.

23 september 2013

Godmorgon säger jag från gymmet


Champions league

Fotboll är nog den drygaste sporten jag vet, förutom när MFF spelar. Idag och tydligen även imorgon är det CL kval och jag har ingen talan här hemma.. Bara att gilla läget, man kan ju sova sig igenom en match. 

17 september 2013

Hej! 
Sitter nere på jobb och väntar på att skölja ur färg på en kund. Började 11 idag och jobbar fram till 7 ungefär, vilket är en ganska lagom dag. 
Började morgonen med ett träningspass tillsammans med F, axlar och biceps stod på schemat idag och jag är helt slut i mina muskler. 
Bild från gårdagens triceps pass


Sovmorgon

Börjar man inte jobba förrän 11 och inte orkar cykla till gymmet får man passa på att äta en mysig frukost. Jag älskar att bara kunna sitta och äta i lugn och ro utan att behöva känna stress, det precis vad jag behövde idag.
 
 
 

11 september 2013

 
Denna dagen har verkligen gått snabbt, började jobba 10 och jobbade fram till 5 för att sedan möta upp F och cykla till gymmet. Körde ett ryggpass tillsammans med honom och det lär kännas imorgon kan jag säga. Nu sitter jag och dricker te framför Idol precis som vanligt och när det är slut ska jag fixa lite i sovrummet innan det är dags att sova.
 

10 september 2013

Efter en lång dag på jobb med halsont myser jag nu i soffan framför tvn med en kopp te och min andra halva.


2/9-13

Jag älskar dig, idag, imorgon, föralltid!


8 september 2013

Tröja, mq // jenans, ginatricot // skor, dixie
 

Victoria's Secret

Fs bror har varit i New York en vecka och kom hem med bodyspray till mig från Victorias' Secret, nu ska jag lukta riktigt gott!
 

6 september 2013

Det är fredag kväll, fotbollen är slut och vi har haft trevligt sällskap under matchen. Nu är det slut på lediga lördagar, imorgon kör vi igång funkykidz igen vilket betyder dans mellan 9.30 och 12 för min del. Har suttit och kollat igenom danserna några gånger till nu ikväll och hoppas att dom sitter imorgon. Nu ska vi snart krypa ner i sängen, tänkte att jag ska ta mig upp och köra ett spinningpass innan imorgon också. 
Wish me luck...