A thousand years

Jag har blivit helt twilight tokig, inte nog med att jag satt och stortjöt på bian i söndags så har jag nu hittat soundtracken på spotify. Räcker att höra musiken så gråter jag. Varför kan det inte komma fler filmer?!

29 november 2012

Klockan är inte ens 9 och jag skulle kunna somna vilken sekund som helst.Har haft fullt upp på salongen idag men hann ändå med en lunch med min fina kusin som åker till badgastein imorgon. Igår fick jag säga hejdå till Hanna och det är så jobbigt att veta att jag inte får träffa dom på ett tag. Tur jag ska ner och hälsa på en vecka i januari. 

vårt hem

Jag har gjort en ny katergori som heter vårt hem, där kommer det läggas upp bilder från vår lägenhet.
 
Det blev nya kuddar och filtar från Gekås, har letat efter dessa hur länge som helst och hittade dom till ett bra pris igår!
 

De gamla kuddarna och filten fick flytta in i sovrummet, nu är jag ju nästan tvungen att bädda sängen varje dag.
 
 

27 november 2012

Det blev en kort dag på jobb idag, tur att jag har fullt upp resten av veckan så att jag kan kompensera denna korta, tråkiga dag! Cyklade upp till gymmet vid 3 och körde 45 minuters kondition och efter det stretch, avslutade med en proteindrink tillsammans med F som också var där uppe och tränade!
Vi ska snart gå till mammas moster som idag bjuder på rabbemos (rotmos) även om jag hoppas på att det finns vanlig potatismos då jag inte är så glad för det andra. 

Lunchlåda

Dagens lunch som f lagade igårkväll. Omelett med rödlök och persilja och baconlindad kyckling med ost! Gott är det kan jag säga!


ullared

Efter en hel dag på Gekås är jag nu helt slut i både ben och huvud. Fick med mig ganska mycket saker hem, både onödiga och nödvändiga. Lite julklappar med mest julpynt och annat smått och gott till lägenheten. 
Jag väntar nu på att F ska komma hem så att jag kan visa honom vad jag handlat, hoppas att han inte kommer alldeles för sent då klockan nog inte kommer vara så mycket när jag somnar. 
 

26 november 2012

Att gå upp klockan 6 på min lediga måndag är tufft. Men nu bär det av till Ullared och förmodligen ganska mycket handlande!


godnatt

Twilight var så bra, shit alltså! Nästan så att jag tror att det är den bästa filmen jag någonsin sett. Nu kommer jag förmodligen bara drömma om edward inatt.
Ska upp tidigt imorgon, halv 7 blir jag hämtad av emelie då vi tänkte ta en tur till ullared.
 
Sov gott. 

Äntligen

Äntligen är det söndag och vi blir snart upphämtade och ska åka in till malmö för att se twilight. Blir mysig middag också, dock inte bestämt var ännu!
Uppvisningen gick bra på Grand också, barnen är så duktiga och det är lite sorgligt att jag inte får träffa dom förrän v.6 igen...
 

25 november 2012

Jag är uppe tidigt denna söndag, om 20 minuter ska jag vara på grandbiografen där vi idag ska ha vår funkykidzuppvisning!

brunt

Jag är sugen på att färga håret mörkt igen. Vad säger ni, ska jag våga igen?

22 november 2012

Jag har tillbringat nästan hela dagen på salongen, har jag inte haft kund så har jag julpyntat lite så att vi är redo för december. Efter jobb cyklade jag upp till gymmet för att sola och träna, det blev 45 minuter på crossen. Lite bebismys hann jag med där uppe också och det älskar ju jag! Nu har vi som sagt precis sett twilight och jag ska snart göra vid mig och krypa ner i sängen. 
 

Twilight

Jag och F har precis sett klart breaking dawn del 1, de senaste veckorna har vi gått igenom alla filmerna då vi inte sett dom innan. Nu kan jag knappt bärga mig tills jag ska se sista filmen, biljetterna är bokade så på söndag ska vi se den tillsammans med Malin och Filip. Jag längtar!!!!

Lockar

Fick lagom bråttom till jobb när en kund kom på fel dag och inte hade möjlighet att komma imorgon. Så det blev snabbt in i duschen och iväg därför fick det bli lockigt hår idag!


21 november 2012

Jag är precis hemkommen från ett funktionellt pass på gymmet, fokus mage var det idag så den lär göra ont imorgon. Nu väntar jag på att äggen på spisen ska koka klart så att jag kan hoppa in i duschen och sedan äta frukost. 
tr

världsbäst

F har varit ledig idag och bakat bullar till oss, duktig man jag har va?! Goda blev dom dessutom även om dom är nyttiga.
Ni måste prova!
Ingredienser:
4 ägg, 3,5 dl fiberhusk, 50 g smör, 2 krm salt, ½ dl linfön, 2 dl mandelmjöl och 2 tsk bakpulver
Vispa äggen fluffigt, vispa i fiberhusken, smällt smör och häll i, blanda linfrö och salt, blanda mandelbjöl och bakpulver och blanda i med övriga ingredienser. Rulla 8 bullar och grädda i 200 grader i ca 10 minuter. 
Kan F kan ni!!!
 

20 november 2012

Mamma, pappa och anton gick precis efter att ha varit här och sett mif. Pappa ringde innan och frågade om dom fick komma hit och se hockey och dricka kaffe om dom tog med sig nötter, och det var väl självklart att dom fick. Mif fick iallafall med sig en poäng idag och det får dom nog vara nöjda med. Nu ska jag se cougar town och sen ska jag faktisk sova. Klockan ringen 8.15 imorgon och det är dags för ett funktionellt pass. 
 

söndagkväll

Har precis tänt en massa ljus och satt mig i soffan, väntar på att F ska komma från sin match. Tror faktiskt att vi ska se 3 twilightfilmen ikväll efter solsidan så att jag är ett steg närmre den nya filmen. Det får bli en mugg te och kanske poppisar till det också.

 

Fiskbensfläta


18 november 2012

Hej!
Det har varit en lång och rolig dag. Började jobba på oasen halv 10 i morse och hade först två grupper med 2-3 åringar som hade sin avslutning där de visade upp för sina familjer vad de lärt sig. Fortsatte sedan med två grupper 6-8 åringar för att finslipa deras uppvisningsdanser till uppvisningen nästa söndag. Cyklade direkt ner till salongen när jag slutade halv 1 och gjorde vid min faster, mamma och pappa. Kom hem vid 3 vilade på soffan till 5 och gjorde sedan vid mig för kvällen. Den har jag tillbringat ute hos min fina vän Hanna som ska åka iväg och säsonga över vintern. Det blev en super trevlig kväll med en massa fina tjejer!
Nu har jag nästan precis krupit ner sidan om en sovande F, det är väl snart dags för mig att släcka också!
Sov gott


Myskväll

Vi är precis hemkommna efter en mysig kväll hemma hos Filip och Malin, det har varit en mysig kväll med god mat och trevligt sällskap! Dock cyklade vi hem ganska tidigt eftersom jag ska upp och jobba imorgon, sista lördagen på ett par veckor nu så nästa fredag njuter jag av att veta att jag kan sova hur länge jag vill dagen därpå. 

nu ska jag sova bredvid den finaste pojken i världen

Kvällens

Tröja, JC // jeans, ginatricot // skor, scorett // klocka, ur&penn // halsband, glitter

16 NOVEMBER 2012

Äntligen kom jag upp ur sängen och iväg till gymmet! Nu väntar först ett pass spinning och därefter core, lika bra att köra slut på kroppen när jag ändå är här.

Idag tränar jag i tights från Nike, sport bh från Nike, linne från jc och skor från Nike!


-



Tshirt, ginatricot (ny) // jeans, pleas // skor, converse // klocka, ur&penn // armband, ginatricot
 

15 NOVEMBER 2012

Även idag har det varit en lugn dag på salongen, det är tråkiga tider just nu då folk förmodligen sparar sina pengar till julklappar och annat. Imorgon ska jag bara göra vid farmor klockan 12 sen är jag ledig resten av dagen, nästa vecka ser dock bättre ut. 
Jag har iallafall varit i Landskrona och sett vikings förlora mot ett lag dom borde vinna över, så himla tråkigt. Det lär vara en sur F som kommer hem om en stund. Kanske bäst att somna innan han kommer hem så jag inte får honom på ännu sämre humör, jag har nämligen en förmåga att säga precis det han inte vill höra och göra honom ännu mer tjurig. 


Godnatt

Frusen Amanda, varm, gosig pojkvän och renbäddad säng! Jag sover nog gott inatt!


DAGENS

Byxor, Levis // Tröja, Mq // Kofta, Odd Molly

14 NOVEMBER 2012

Hej!
Sitter på bussen påväg in till Malmö för att se lillebrors match på arenan. Fick små springa från salongen till övre för att hinna med, men vad gör man inte för sin bror?!
Vi hörs när jag är hemma!


DAGENS

tunika, ginatricot // tights, ginatricot // skor, scorett


13 NOVEMBER 2012

Jag är redan hemma från jobb och har varit det en stund. Hade inte så mycket att göra så jag kände att det var bättre att jag tog mitt block och telefon men mig hem så att jag kunde fixa lite till funkykidzuppvisningen som är nästa söndag. Det är mycket som ska fixas, idag har jag gjort diplom och lämnat inför att få utskrivet. Ska snart gå ner och hämta det och sedan cykla upp till oasen och börja skriva namnen och sedan träna. 
Klockan 7 har F match så min kväll kommer tillbringas i ishallen. 
 

12 NOVEMBER 2012

Hej!
Min dag har gått i ett även om jag varit ledig. Nu har jag precis kommit hem och satt mig i soffan med F. Fotbollsgalan visas ju ikväll och nu väntar vi på guldbollen som Zlatan måste ha!

9 NOVEMBER 2012

Godmorgon fredag.
Dagens första träningspass är avklarat, det blev 45 minuter återhämtningsspinning denna förmiddag. Nu är även frukosten uppäten och jag har packat väskan med träningskläder så att jag är redo för ett styrkepass ikväll. Ett ryggpass står på schemat innan jag kan gå hem och njuta av fredagkväll tillsammans med F.
Börjar jobba klockan 12 idag och ska väl jobba till halv 6 ungefär.

Linne, nike // tights, pro touch // skor, reebok

9 NOVEMBER 2012

Godmorgon fredag.
Dagens första träningspass är avklarat, det blev 45 minuter återhämtningsspinning denna förmiddag. Nu är även frukosten uppäten och jag har packat väskan med träningskläder så att jag är redo för ett styrkepass ikväll. Ett ryggpass står på schemat innan jag kan gå hem och njuta av fredagkväll tillsammans med F.
Börjar jobba klockan 12 idag och ska väl jobba till halv 6 ungefär.

Linne, nike // tights, pro touch // skor, reebok

DAGENS

Byxor, veromoda // tröja, hm // sjal, cubus // skor, scorett

8 NOVEMBER 2012

Godmorgon.
Det blev ingen träning, kroppen orkade helt enkelt inte. Vaknade upp med en lagom jobbig förkylning, halsont och huvudvärk, perfekt med träningsvärk på det i både mage och ben också! Somnade om en stund istället och vaknade av alarmet halv 10, lyx att kunna sova så länge!
Nu sitter jag och äter frukost innan det är dags att bege min ner till jobb. Idag blev det två knäcke med ägg och aromat, ett glas juice och en mugg te för halsen.
 

7 NOVEMBER 2012

Dagen har gått fort och jag har nästan precis kommit hem och satt min i soffan. Började dagen med ett funktionellt pass på gymmet. Cyklade sedan hem, åt frukost, duschade och gjorde mig iordning för att jobba klockan 1. Jobbade till 7 då pappsen och hanna kom och hämta mig på salongen så att vi kunde köra till malmö för att hämta upp mamma och titta på lillebrors match.  Nu är jag som sagt precis hemmkommen och ska snart krypa ner i sängen. 
Klockan ringer 8 imorgon, tror ni jag orkar gå upp och träna?

DAGENS

Tröja, mq // jeans, levis // stövlar, hunter // halsband, thomas sabo

DAGENS TRÄNINGSOUTFIT

linne, nike // tights, energetics // skor, reebok

DU&JAG

 
Jag älskar dig

KVÄLLSMAT

Maten blev super god så nu är både jag och F mätta och belåtna. Jag börjar längta efter julen ännu mer nu, det sa bli så mysigt att få fixa och pyssla här hemma. Klockan 9 är det twilight så det är vad jag väntar på nu.

6 NOVEMBER 2012

Hej! Är hemma en runda från jobb då jag inte hade min nästa kund förrän halv 4. Tänkte att jag kunde passa på att laga kvällsmat så att vi slipper göra det när vi kommer hem ikväll. Ska faktiskt göra min första egna julskinka idag, tidigt kan man tycka med ack så gott det är med julskinka och potatismos. Klockan 5 ska jag på pass tillsammans med mamma och sedan får jag väl ta och gå en stund på bandet också. Jag har varit otroligt slarvig med min konditions/förbrännings träning de senaste veckorna.

DAGENS

Det blev en mysig kväll tillsammans med Lina, Amanda och Julia i malmö med god mat och en massa snack. Nu har jag bäddat ner mig i sängen bredvid en däckad älskling som sover så sött.
Jeans, Puls-Pleas // Tröja, Puls // klocka, Ur&Penn

DAGE


2 NOVEMBER 2012

Jag är precis kommit hem från jobb och snart är det dags att cykla upp till gymmet för att låta Cilla sätta ihop en wod så att jag får ordentlig träning idag. Cyklar sedan med mamma hem och duschar där så att jag kan låna deras bil och köra in till malmö och möta upp några vänner för middag!