30 januari 2011

Ännu en helg slut och den har gått alldeles för fort. I fredags var jag hos Malin och mös och det hela slutade för min del på A9. Igår var jag och Fredrik med mina föräldrar hemma hos familjen Hallberg. Och idag har jag bara tagit det lugnt. Sett handbollen och lite så. Vissa dagar behöver man till det. Nu är iallafall denna helgen slut och imorgon har jag mycket att göra precis som alla andra måndagar. Ska snart köra och hämta F på södan och efter det ska jag lägga mig direkt och sova. Ska upp med tuppen imorgon och bege mig till Bäcka för jobb!
Jag älskar min F! <3

26 januari 2011

Mår sådär, har fått ont i halsen och hostar så det känns som att revbenen ska brytas och så känner jag mig febrig, men någon feber har jag inte så jag har jobbat ändå och ändå känt mig helt okej. Men så fort jag sätter mig ner så mår jag dåligt. Konstigt. Beslutade därför igår att jag inte skulle träna och har inte gjort det idag heller. ÅNGEST! Jag som verkligen behöver träna. Och såklart har jag ätit en massa skit nu dessa dagarna också. Noll självdisciplin.
Började på bäcka 8 imorse och slutade där klockan 12, därefter cyklade jag ner till salongen och satt där i några timmar. Hade inga kunder inbokade idag men där kom en drop in kund iallafall så det blev lite av det. Gick in om stan när jag skulle cykla hem också, fick med mig en sjal, ett armband, en tröja och ett par leggings hem. Tröjan och leggingsen var på rea på Mq så jag kom billigt undan.
Nu sitter jag i soffan och väntar på att Dum och dummare ska börja sen ska jag sova. Jobb imorgon bitti igen.
Bilder på mina inköp kommer en annan dag.

23 januari 2011

Helgen har varit fantastiskt härlig! idag har allvaret börjat igen, har fått tider på bäckaskolan nu igen efter deras jullov så nu kommer jag jobba där måndag, onsdag förmiddag och torsdag förmiddag. Resterande tid befinner jag mig på salongen, iallafall fram till fredagarna. 
Lördagen erbjöd mys i malmö med lillebror och mammi på dagen och inflyttningsfest hos min fina vän Malin på kvällen.
Inhandlade nya sängkläder och en madrass på Ikea igår så det ska bli extra skönt att krypa ner i sängen ikväll. Vilket nog inte dröjer allt för länge innan jag gör!
Fick även med mig ett par reebook och en träningsjacka hem från Stadium.
igår spenderade jag  större delen av dagen hemma hos moffa, mormor hade fyllt 75 idag så  vi var och la en blomma och tände ett ljus till henne på kyrkogården eftersom vi inte hinner göra det idag.
Ska snart bege mig ner till stan för att sätta in pengar, träna och sola. Därefter ska jag köra in till Malmö och hämta upp mamma för att fortsätta till Rosengård där lillebror tränar.
Grattis himlens finaste ängel på din 75 års dag! Jag saknar dig!!!
Linnet som också är med på bilden inhandlade jag på Intersport här i Trelleborg för några dagar sedan!
Och mina nya sköna skor som jag ska ha att jobba i. Undrar om dom fungerar lika bra som de sägs på reklamen?

20 januari 2011

Usch, nu har jag varit dålig på att uppdatera igen! Jag har helt enkelt inte orkat.
Sitter nere på jobb och har det lugnt, min nästa kund kommer inte förrän 5 så jag har två timmar att ta dö på nu. Dricker en varm choklad och har ätit en chokladboll, fyy på mig. Men det är faktiskt pappis födelsedag idag så då får jag lov att unna mig något gott, eller? Får bli en extra runda på bandet imorgon istället!
Pappa fyller som sagt år idag, 48 hela år. Därför ska vi fira honom ikväll, det blir väl mys med handboll och sushi bara. Jag vet inte om jag tycker om sushi men det är väl värt att smaka iallafall :)

17 januari 2011

Cyklar till gymmet för lite kondition, rygg, axlar och mage! Fortsätter sedan min cykeltur ut till F där det blir handboll! Riktigt hemsk bild, men det bjuder jag på!


16 januari 2011

Då var det söndag igen och jag har haft en toppen helg. I Fredags var vi som sagt först några tjejer hemma hos Malin i hennes underbara lägenhet för att därefter bege oss vidare till Simon i Skegrie. Hade verkligen en super kväll!
Igår mös jag med hjärtat framför tvn hela dagen, det är så skönt att bara göra ingenting tycker jag. Vid 7 mötte jag upp Amanda och Julia i stan och vi gick och satte oss på Casablanca och åt och pratade. Där satt vi fram till 10 tror jag och efter det körde jag och hämtade hjärtat och vi körde hem och tittade på desperate housewifes.
Just nu sitter och och tittar på skidorna på tv. Åker kanske upp till ljungby för att titta på hockey, vi får se! :)

14 januari 2011

Sitter just nu och väntar på Malin, hon ska komma och hämta mig så att vi kan köra hem till henne för att förfesta och prata skit för att sedan åka ut till Simon i Skegrie för lite party! :)
Nu sabbar jag mitt nyttiga liv lite idag med alkohol men vafan, han man tränat hela veckan så kan jag nog dricka lite iallfall!
F sover nog här inatt och imorgon ska jag mysa med honom hela dagen och imorgon kväll blir det mys med några fina flickor som jag saknar något enormt!
Jag älskar mig F <3
Kör på ett par höga svarta jeans från Vero Moda och en svart  body från Kappahl ikväll. Och en enkel fläta som går från ena sidan till den andra!

12 januari 2011

Sitter nere på jobb och väntar på att Malins bror ska komma ner och bli klippt och därefter Malin eftersom hon ska ha slingor. När jag är klar med det så ska jag gå ner till gymmet för lite kondition och träning av ben. Jag fick ett träningsschema av Jimmy i somras som jag har börjat följa igen för att nå mitt önskade resultat. Nu är det bara tålamod som gäller! 
Ska se om jag kan få ner Malin på gymmet också, det är alltid roligare att träna om man har lite sällskap, min snygging till pojkvän är inte mycket till sällskap på gymmet för de dagar han inte tränar hockey orkar han inte gå ner på gymmet, och det förstår jag. Jag får träna med honom till sommaren när han inte har någon hockey! :)
Beställde förresten en Iphone i måndags så nu väntar jag på att den ska komma! :D

10 januari 2011

Okej, nu jävlar är det dags. Nu ska jag bruka allvar med mat och träning, det får bli ordentligt med träning och mindre bröd, pasta och potatis. Jag har startat idag. Detta känns rätt löjligt egentligen men jag tänkte att om jag skriver det här så kanske jag blir mer motiverad. Vem vet? 
Så nu gör vi såhär. 
Startvikt- 63 kg
Målvikt- 55 kg
Vi får se om det funkar.
Jag har varit ledig idag, men jag har hunnit med en del ändå. Jag har varit på salongen och tvättat och fönat farmor, jag har varit på banken, apoteket och telenor. Jag har gjort allt pappersarbete klart för denna veckan, jag har varit på försäkringsbyrån och fixat försäkringar och jag har varit och handlat med mamma. Jag har lagat mat och ätit med mina underbara föräldrar och sen har jag solat och tränat. Klapp på axeln. 
Nu sitter jag bara hemma hos F och tittar på 2½ men och försöker skicka sms till alla med mitt nya nummer. Dock kom jag på när jag skickat till typ 40 st att jag glömde skriva mitt efternamn och hur lätt är det då att veta att det är jag som skickar, det kan ju vara vilken Amanda som helst.
Men nu vet ni att det är jag! :D
PUSS

9 januari 2011

Godkväll!
Visst är det väl härligt med söndagar? Det är liksom en sådan dag då man verkligen inte behöver göra något. Jag är däremot ganska dålig på att inte göra någonting så jag har både hunnit med att slinga svärmor och varit med och tittat på lillebrors match. Låter inte som att jag gjort speciellt mycket, men båda sakerna tar faktiskt ganska lång tid. Nu har jag precis ätit varma mackor med familjen och när jag satte mig ner framför datorn för att se om det var någon bra film på tv så visade det sig att där var två stycken jag aldrig tittat på som verkade bra. Detta resulterade i att jag inte kunde bestämma mig vilken film jag ska se på och därför blev jag kvar här. Sitter ändå bara och väntar på att F ska ringa så att jag kan köra och hämta honom och då känns det ändå meningslöst att börja se en film som jag sen ändå missar en massa i. Tror faktiskt att jag går och sätter igång ett avsnitt desperate housewives som jag kan pausa när jag kör och hämtar F.  

Sov gott!

8 januari 2011

Spamalot var jättebra, Johan Glans är så himla härlig tycker jag!
Nu är jag trött, att vara en hårt arbetande kvinna är jobbigt ska jag säga er. Fast måste nog ändå leta fler jobb, för den 1 april åker vi iväg till London i 4 dagar och då behövs det pengar. Det var det jag inte kunde berätta om innan eftersom Fredriks bror och några vänner till hans familj inte visste att vi skulle åka. Men idag har dom fått reda på att vi ska åka så nu kan jag skryta om det. Eller är det något att skryta om egentligen? Jag tycker iallafall att det ska bli super kul eftersom jag aldrig varit i London förut. 
Och förhoppningsvis kommer vi kanske iväg till sälen vecka 8 också, fast det är inget som är säkert ännu. Men jag hade tyckt det var skoj eftersom jag bara åkt skidor en gång, i Vallåsen och enligt mina skidåkande vänner så räknas inte det:( Men det får vi se hur det blir med den saken! Jag hoppas, hoppas, hoppas.
Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner i sängen. Hoppas på att jag inte får någon kräksjuka bara, har man passat barn hela dagen så är man i riskzonen kanske! :(
Sov gott!
Snutteplutten spänner sig i bakgrunden, men då är allt som vanligt! ;)

7 januari 2011

Har tillbringat 5 timmar på akuten med farmor idag, stackars farmor svimmade på väg ner till mig på salongen när hon skulle tvättas och fönas. Kände att jag ville vara med henne på sjukhuset så att hon inte skulle behöva vara där själv och vänta så jag ringde min nästa kund och gick upp till sjukhuset. Efter 4 timmar kom där äntligen en läkare och pratade med henne och bestämde att hon skulle läggas in för observation. Jag gillar inte sjukhus egentligen, så nu hoppas jag bara på att det inte är något allvarligt med farmor och att hon får komma hem snart igen! 
När jag sedan tänker efter så skulle jag faktiskt kunna tänka mig att jobba som sjuksköterska bara för att få hjälpa andra människor, men sen har jag en nackdel. Jag blir så fäst vid andra människor och om det skulle vara så att man inte kunnat bota en människa hade jag blivit helt förstörd därför kan jag inte bli sjuksköterska.
Nu ska jag iallafall hoppa ner i sängen, ska upp i tid imorgon. Börjar jobba 11 och innan dess måste jag göra vid mig eftersom jag blir hämtad på jobb och därefter åker direkt in till malmö för att äta på Mando och sedan gå och se Spamelot. :)
Godkväll

6 Januari 2011

Göteborg var underbart, kan vara världens mysigaste stad!
Ni får bara bilder idag, bättre uppdatering imorgon:)

3 januari 2011

Tror att jag fick rätt på designen tillslut, eller vad vet jag? Det är kanske bara på denna datorn, haha!
Ligger just nu inne på vårt rum här på Gothia Tower i Göteborg och tittar på Jvm, spännande om Sverige tar en finalplats. 
Vi har haft en super mysig dag och gått runt i stan större delen av dagen och jag fick faktiskt med mig lite saker hem, en väst, en mössa och ett par vantar det får jag väl vara nöjd med för idag. Bilder på allt får ni när jag kommer hem för jag orkar faktiskt inte lägga in bilderna på datorn nu. Vi har även sett en av lillebrors matcher idag och även om dom vunnit de flesta av sina matcher så får dom nöja sig med D-slutspel. Men jag tycker att min lillebror är duktig ändå!
Imorgon har vi nog bestämt oss för att tillbringa större delen av dagen för att se hockey och på onsdag innan vi åker hem ska vi till universeum:)
Läääängtar dessutom till den 1a april, men varför kan jag inte berätta ännu det får ni vänta och se! :D
Nu ska jag se klart Jvm och sen sova, inte blir det någon sovmorgon imorgon inte! Här fångar vi dagen:)
PUSS

Hjälp?

Okej, jag försöker ändra min design helt och hållet men ingenting fungerar, allt ser bra ut när jag tittar på det när jag redigerat stilmallen men så fort jag tittar som vanligt fungerar det inte, vad gör jag för fel? :O

2 december 2011

Idag har jag och mitt finaste varit tillsammans i 28 månader. Världens finaste! 
Har som sagt inventerat idag, och jobbat. Det blev många timmar på maxi idag, men en söndag är det helt okej 100% ob sitter inte fel! 
Just nu ligger jag i sängen hemma hos fredrik och ser desperata hemmafruar, kan vara det bästa programet efter grey's. Vi ska upp tidigt imorgon också då vi ska åka till göteborg, tio i åtta går tåget från malmö så vi får väl gå upp vid 6 tiden imorgon också, men nu de kommande dagarna ska jag bara slappa och njuta av att vara ledig för det är jag värd!
Här kommer lite bilder från nyår

1 januari 2011

Nytt år nya möjligheter!
Vi hade det superduper trevligt igår hemma hos Nattis, tusen tack till dig och Malin. Taxin kom och hämtade oss lite i tre och det blev faktiskt ganska lagom. Eftersom det är nyårsdag så har jag och älsklingen bara legat i sängen hela dagen och tittat på desperate housewives hela dagen, ska jag vara helt ärlig så tror jag faktiskt att han tycker det är lika bra som mig! Min lilla bög:) Har varit ute en sväng och handlat pizza och godis och det satt faktiskt riktigt bra, man kan inte börja sitt nya liv nyårsdag, eller hur?
Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen igen, se några avsnitt desperate till och sen ska jag sova. Ska upp innan tuppen imorgon, inventering på maxi klockan 7, jeihj!
Bilder från igår får ni imorgon :)

PUSS