Måndag

Uppdateringen fungerade bra, som tur var annars vet jag inte var jag hade tagit vägen!
Sitter hemma i soffan framför tvn och dricker varm choklad och har precis betalt mina fakturor. Ska bara mysa här fram tills halv 5 ungefär då det är dags för lite mat i magen innan två träningspass ikväll, idag kör jag först Body Pump och sedan Zumba!
Vi hörs kanske ikväll! 
PUSS

Söndag!

Sorry Malle för dålig uppdate ;)
Sitter och uppdaterar min iphone, håller tummarna för att jag har några program kvar sen!
Ska snart köra upp till oasen och titta på funky kids och bliss och därefter köra ett pass själv! Längat tills på tisdag så att jag kan få se hur många gånger jag tränat denna månaden, hoppas på att det är bättre än förra.

Kangoo jumps!

Provade på Kangoo jumps uppe på gymmet idag, ganska roligt pass fakiskt och jag tror att det kommer bli ännu roligare när man kommer in i det lite mer. Det var inte helt lätt att hålla balansen på skorna. 
Nu sitter jag hos mitt hjärta och väntar på att han ska komma hem.
PUSS

Ett steg närmre

Skidjacka är inhandlat inför Åre så nu känns det som att jag är ett steg närmre min första skidresa. Var inne på stadium idag och hittade denna, att där var 20% rabatt på alla jackor gjorde att jag inte tvekade en sekund!

Twinsen 19!

I fredags firades Emma och Sara hemma i höllviken med god mat, dryck och trevligt sällskap!

20 oktober 2011

Denna tjej har ont i sin mage, jätte ont i sin mage. Har haft typ håll sedan i måndags kväll och det vill icke släppa! Har dessutom träningsvärk i magen också vilket inte gör saken bättre direkt. Försvinn dumma magont!!!!
Imorgon ska twinsen firas då de fyller 19 och det ska bli så kul!!!

18 oktober 2011

Precis avklarat ett träningspass och det är så skönt att kunna göra det på morgonen. Efter att ha duschat och druckit en proteindrink är det nu dags att hoppa på cykeln och cykla ner till jobb och jobba några timmar! Hoppas jag hinner med funktionellträning ikväll också! :)
PUSS

Födelsedags firande!

I lördags fyllde jag 20 år och det firades med partaj här hemma med mina fina vänner! Hade en helt underbar dag och fick en massa fina presenter!
'


Fler bilder finns på facebook! :)
KRAM

Nyvaken

Orkar knappt öppna ögonen, så trött är jag! Men det är bara att resa sig, gymmet ska besökas innan jobb och då är det dags att gå upp nu!

Ha en bra dag!
PUSS


Present

Dessa fina bokstäver som bildade ordet kram fick jag tillsammans med ett armband av min moster och mina kusiner. Har satt dem på min byrå där jag tyckte att de passade riktigt bra!

<3

Idag har det gått ett år sedan den värsta dagen i mitt liv, det var då himmlen fick tillbaka en av sina finaste änglar. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och jag saknar dig. Ditt skratt, din röst eller nej, jag saknar allt med dig. Även om jag träffar dig var varannan natt så är blir det ändå inte samma sak, jag vaknar ur mina underbara drömmar där jag träffar dig och vaknar upp till den verklighet där du inte längre finns. Jag kan fortfarande inte förstå varför du skulle tas ifrån oss så tidigt, du hann inte ens fylla 75 år. 
Jag saknar dig världens bäst mormor, men jag vet att du har det bra, jag vet att du inte har ont och jag vet att du är med oss varje sekund! 
Du sover så gott finaste ängel! <3


Present

Dessa träningskläder fick jag av min faster, farbror och mina kusiner. Ska iväg och inviga dem på gymmet nu! 


10 oktober 2011

Börjar som vanligt morgonen med en tallrik havregrynsgröt gjord på 
1dl glutenfria havregryn
1 dl vatten
1 dl mjölk
Jag brukar ha russin i också men det var där inga i skafferiet idag så det fick jag vara utan, inte alls lika gott!

Släktkalas

Hela tjocka släkten har varit på besök här hemma idag för att fira mig och lillebror. Lillebror har ju fyllt år och jag fyller år om endast sex dagar. Fick en massa fint men mestadels pengar och det är aldrig fel! Resten av sakerna kan jag visa er imorgon.

5 oktober 2011

Idag har jag kapat ca 1 dm på mitt hår och det känns riktigt bra faktiskt, till och med sugen på att ta en bit till. Luggen har jag funderat på att klippa kort också men vi får nog se hur det blir med den saken, jag vet att jag kommer ångra mig om jag gör det men är ändå sugen!
Just nu sitter jag och räknar ner till Grey's, jag har längtat!

Celcius

Celcius är min bästa vän på gymmet! Antingen så är det inbillning eller så känner jag stor skillnad på träningen när jag druckit en sånhär! Allt blir så mycket lättare;)
Persika och mango är nog den som är godast faktiskt!


3 oktober 2011

Sitter hos F och är nyduschad, nytränad och nysolad. Härligt! Har varit ledig idag som vanligt har hunnit med att träna 2 gånger, åka in till malmö, handla med mammie, satt in pengar och betalat fakturor. Duktig tjej! Nu ska jag bara gosa med min älskling resten av kvällen! :) PUSS