Strawberry Body Butter


Jag älskar The bodyshops cremer och min favorit är absolut denna som luktar helt underbart.

27 februari 2013

Jag är helt slut i benen, körde ett spinningpass med Jenny i 45 minuter och det var något av det jobbigaste jag varit med om. Att jag dessutom har lite träningsvärk efter måndagens benpass gjorde inte saken bättre, nu är jag iallafall hemma och supernöjd med dagens träning.
Sitter och räknar ner till Grey's som börjar om en stund, det är helt klart veckans höjdpunkt! 

26 februari 2013

Cyklar till gymmet fast att jag egentligen bara vill ligga kvar i sängen med min sjukling. Klapp på axeln!


24 februari

Myser i Fs tröja efter ett härligt träningspass tillsammans med honom, Malin och Filip. Lunch hann vi med också på burgerking i Höllviken. Nu är det fotboll men jag tror vi sätter igång greys snart istället.


Sushimys

Det blev enkel kvällsmat idag, vi gick ner och hämtade sushi på godai så vi skulle slippa laga mat. Skönt att slippa laga mat!
 

23 februari 2013

Vi har precis varit inne i malmö och sett genrepet till melodifestivalen tillsammans med Hannes och Sara och detta var lätt det bästa startfältet i år. Jag hoppas på Ulrik och Robin men tror att Armys of Love kan ha en ganska bra chans också, det ska bli kul att se det ikväll också för att jämnföra det med genrepet. 
Vi hann med att träna i morse innan vi blev hämtade också, tyckte att jag behövde träna idag även om fökylningen är kvar. Jag och F körde börst och triceps tillsammans och jag känner redan nu hur ont mina bröst kommer göra imorgon. 


22 februari 2013

Frossa och öm kropp, mycket väl visade tempen lite feber.Har tagit en ipren och låter inte en dum förkylning stoppa mig, jag har jobbat hela dagen och ska snart bege mig ner till A9 för mat och en massa prat med några tjejer. Har man en ledig helg så har man och då tänker jag passa på att umgås med mina vänner. 
Imorgon ska vi in och se genrepet på melodifestivalen tillsammans med Sara och Hannes vilket ska bli riktigt mysigt, kanske stöter vi på Danny också, vem vet? :)
Nu ska jag iallafall göra mig klar innan Malin kommer så vi kan gå ner och få mat. 
 
Ha en fin kväll vänner

20 februai 2013

Började min dag med två pass på gymmet, först 45 minuter funktionellträning och sedan 30 minuters IW. Helt slut cyklade jag hem för att äta frukost, duscha och göra mig klar för jobb. 
När jag kom hem halv 7 stod maten på bordet och jag kunde bara äta min mat och sedan slänga mig på soffan, här är jag kvar nu och tycker lite synd om mig själv då jag knappt kan andas med näsan. Klockan 9 är det dags för greys och sedan ska jag nog krypa ner i sängen. 


19 februari 2013

Jag är så trött på min förkylning, ingen feber men fruktansvärt jobbig ändå. Tränade efter jobb ändå då jag känner att jag inte kan strunta i träningen, då hade jag typ aldrig kunnat träna känns det som. Körde 15 minuters uppvärmning på bandet och sedan en halvtimmes mage tillsammans med F. 
Ikväll har vi varit hos Fs farmor och ätit 4 rätters middag vilket var både super gott och mysigt. Nu är det CL på tv och jag tycker det är lika tråkigt som vanligt, varför kan dom inte bara visa hockey istället? 
Tror att jag ska gå in och lägga mig snart, för visst är det väl så att sömn är den bästa medicinen. 
 

Brunch

Igår var vi hemma hos mina föräldrar och åt brunch innan Fs match. Jag är tveksam till om det finns något som är godare än brunch en söndagförmiddag, pappsen hade till och med gjort jansonsfrestelse så vi var ganska mätta när vi cyklade där ifrån. 
Min mamma och pappa är bäst!
 

18 februari 2013

Godmorgon!
Dags att börja dagen med ett besök på gymmet, tänkte att benen ska få sig en ordentlig omgång.


16 februari 2013

Började dagen med 3 pass funkykidzdans, stannade sedan kvar på gymmet och hjälpte Malin en stund innan jag cyklade hem. Mamma kom och hämtade oss här hemm så vi kunde åka ner till maxi och handla. Riktigt skönt att ha gjort det idag så jag slipper på måndag när jag är ledig. Vi har även hunnit med att tvätta idag så nu är garderoben full av nytvättade kläder igen. F är iväg och jag orkade inget annat än att stanna hemma idag, min förkylning vill fortfarande inte ge med sig. 
Somnar väl på soffan innan han kommit hem, men vad gör det? 

14 februari 2013- alla <3-dag

Jag har världens finaste älskling!


13 februari 2013

Jag sitter bänkad i soffan framför grey's, äntligen är det igång igen. F har varit ledig idag så imorse körde vi ett ganska tufft rygg och magpass vilket lär kännas imorgon. Nu ska jag snart göra vid mig och krypa ner i sängen, ställer klockan på 05.45 imorgon men är tvekSam på att jag kommer upp. 

12 februari 2013

Min dag har mestadels bestått av jobb, började 10 och slutade 5 på salongen. Hade nästan bestämt mig för att hoppa träningen då jag tyckte det gjorde lite ont i halsen. Fick dock cykla upp dit ändå och försöka hitta några papper som jag lyckats göra av med, så himla dumt och jag som alltid är så noggran med mina papper. Hoppas att jag kan lösa det imorgon förmiddag. När jag ändå var på gymmer kunde jag ju lika gärna träna så det blev 30 minuters pw innan jag cyklade hem. 
Nu är det fotboll på tv, vilket jag inte direkt uppskattar men för Fs skull så låter jag den vara igång. Det är ju ändå Zlatan som spelar. 
Ska försöka komma i säng i rimlig tid idag så vi kan komma upp till gymmet imorgon. Jag har som sagt en del att göra.

Lexington

Att lexington har fina saker är ju ingen nyhet direkt. Jackan har jag velat köpa sedan i höstas och sängkläderna är helt underbara. Får väl helt enkelt spara ett tag då priserna är ganska saftiga. 

11 februari 2013

Så var snart ännu en måndag slut, mina halvle diga dagar går för fort. På måndagarna har jag en dansgrupp på 10 barn, ganska lagom faktiskt med tanke på att jag har 25 barn i den ena gruppen på lördagar. Ändå är jag helt slut i huvudet. 
Djurgården-Malmö går på tv och just nu ledegr malmö med 4-1, hoppas dom vinner idag. F är på träning som  vanligt när det är måndag och jag börjar längta lite efter honom nu.

Nu kör vi

Lördag morgon betyder 3 klasser Funkykidz


Morgonträning

Jag älskar att träna på morgonen, det är så skönt att ha det avklarat och man känner sig mycket piggare efter ett träningspass. Idag blev det lugn träning, tror kroppen behövde det så 40 minuters pw blev det för att sedan träna på att göra chins. Tror aldrig jag kommer lära mig det.
Imorgon tar jag en dag ledigt från gymmet för att sedan ge gärnet igen på lördag.
 
tights, energetics // träningsbh, nike // linne, ginatricot 

7 februari 2013

Frukosten är precis uppäten och jag ska snart börja göra mig klar för jobb, på kanal 5 visar dom sista avsnittet av desperate houswives så det måste jag se klart först. Börjar jobba 1 så jag tänkte att jag skulle hinna med och titta på mina funkykidzdanser också då jag har 3 grupper på lördag. 
 

Pärlor

Byxor, levis // linne, monki // skjorta, vero moda // klocka, ur&penn // armband, baglady
 
 

Mitt allt

Jag vill tillbringa resten av mitt liv med dig.

6 februari 2013

Hej!
Det är en trött tjej som precis kommit hem från jobb. Har haft fullt upp sedan 2 och som jag älskar mitt jobb. Börjar sent även imorgon så jag tänkte att jag skulle hinna med att träna innan då jag jobbar fram till halv 8. 
F är på träning så jag har satt mig i soffan för att titta på fotbollen, tror dock att jag ska slå över till sexan klockan nio istället och se På smällen. 

Skakiga ben

Mina ben är helt slut, värre blev det såklart efter funktionella och ett iw pass. Nu är det dags för en skön dusch innan jag ska äta frukost och bege mig till jobb.


Inspiration


4 februari 2013

Det är tvättdag för min del och jag som har träningsvärk i benen uppskattar inte riktigt att bo på 3e våningen idag. Har bara 3 maskiner kvar att tvätta sen ska det bara få torka tills jag jobbat klart ikväll. Funkykidzklasserna börjar idag och ingen är gladare än mig. Eftersom jag älskar att dansa är det ett perfekt extrajobb för mig.

Iw mixpass

Idag har jag avklarat ett iw mixpass. Det betyder att varannan låt kör man iw och varannan låt kör man crossfit övningar. Ni hör ju själv, det var ett nära döden pass men jag tog mig igenom.
Nu har jag hoppat i min onepiece och satt mig i soffan för att titta på så ska det låta tillsammans med F.


Träningspass

Dagens träningspass blev 30 minuter pw och därefter några magövningar. Räknar dock danskalas på 1½ timme som träning också, 
 
 
 
 
 
 

2 februari 2013

Denna dag har bestått av träning, jobb och hockey. Nu har jag blivit lämnad ensam hemma framför melodifestivalen. Började med en mysig frukost här hemma innan det var dags att bege sig till gymmet tillsammans med F och H. Jag hade därefter ett kalas på oasen från 1 fram till halv 3 och fick dansat av mig ordentligt innan det var dags att duscha och åka in till Malmö för att se dem vinna över Asplöven tillsammans med mina favorit killar. Vi hämtade med oss sushi hem och nu har F som sagt gått till Coffe för att umgås med grabbarna. Jag däremot måste öva på mina danser när melodifestivalen är slut.