28 februari 2011

Nytränad och nyduschad tjej!! Duktig är jag. Ska snart krypa ner i sängen, är helt slut. Imorgon blir det jobb från 10 på salongen.
Längtar till Lördag gör jag också, då åker jag, Malin och Nattis iväg till Vallåsen och åker skidor och myser. WIIIIE!!!!

27 februari 2011

Kör upp och kör ett konditionspass på Oasen. Hämtar därefter upp kuss och kör upp till Södan och ser hockey.

24 februari 2011

Har äntligen fått igång internet nere på salongen igen, började bli tråkigt med iphonen nu tyckte jag. Sitter och väntar på min kund som inte kommer förrän 4, hatar dagar som dessa när jag inte har så mycket att göra. Men det är bara att gilla läget och hoppas på att här ska komma in någon. Det är ju trots allt sportlov så det är kanske inte så många som är hemma och vill gå och bli fina i håret. Vem vet?
Slutar iallafall vid halv 7 och då ska jag sticka upp till Oasen och träna. Övergav 24/7 igår och återvände till Oasen där jag tränade innan. Känns faktiskt riktigt bra!!! Malin är där uppe idag också så jag tänkte att jag skulle träna med henne! :)
Nu fick ni en hel bok. Men vad gör det?!

23 februari 2011

snö, snö och åter snö. Visst är det fint men nu kan det väl ändå bli vår? Tog en liten sovmorgon idag, så nu ska jag hoppa in i bilen och köra och jobba. Blir nog ingen lång dag idag, får ge mig ut och marknadsföra mig istället. 
Ha en skön, kall, snöig vinterdag mina vänner!

22 februari 2011

Jag och fredrik leker sambo, bor hemma hos honom medans hans föräldrar åker skidor. Funkar bra, vi lagar god mat, tittar på tv och sover. Handlat har vi också gjort. Tror att vi kan klara oss bra när vi flyttar hemifrån. Några dagar iallafall. Huset ser inte ut som ett bombnedslag heller, vi är duktiga! :)

18 februari 2011

Så, då var det fredag igen. Jag förstår verkligen inte var tiden tar vägen. Jag har jobbat sedan 8 i morse och kom hem för ca en halvtimme sedan. Jag är ganska trött nu ska jag be att få tala om. Men det är härligt. Däremot blir jag nog inte långvarig ikväll känns det som, kommer somna som en stock så fort jag lägger mig ner. Därför är det skönt med fredag.
Kör en halvkass dagens outfit.
Tröja gina
Byxor veromoda
Skor skorett

15 februari 2011

Hos dig är jag stark, hos dig har jag allt. Här vågar jag stanna kvar!



14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag!
Myser med mitt hjärta, fick 10 röda rosor, presentkort på Gina och så har vi beställt Desperate Housewifes box 3 och 4. Min älskling är bäst och jag älskar honom mest! Nu äter vi chirre och dirre, men det är ju faktiskt bara alla <3-dag en gång om året så man får ju passa på!
Hoppas ni har en lika mysig kväll som jag ska ha!
PUSS

iPig

När jag kom hem från jobb idag stod det ett paket till mig på köksbordet från pappi. Det var världens sötaste gris som även är högtalare till iphonen. Super söt var den verkligen. Tack pappi!!
Har precis ätit en avocado med räkröra som mammi hade gjort till mig och nu sitter jag med fötterna i fotbad. Trodde jag skulle kunna se Desperate Housewifes samtidigt, med tji fick jag. Dvdn nere i vardagsrummet fungerade inte så jag får helt enkelt titta på tv så länge och sätta igång Desperate sen.

10 februari 2011

Godmorgon!
Sitter just nu och dricker en god smoothie gjord på hallon, blåbär och naturell lättyoughurt. Smoothie är nog den godaste frukosten man kan äta och man håller sig mätt på det hur länge som helst också! 
Nu ska jag dricka upp, sen ska jag göra mig klar och ta bussen ner till stan för att träffa min revisor och efter det ska jag till gymmet för ett konditionspass. Efter det blir det jobb!! :)
Ha en härlig dag!
Puss

9 februari 2011

Sorry för dålig update, igen.
Sitter hos F och väntar på att han ska komma hem från träningen. Funderar på vad jag ska göra tills dess, det verkar inte som att det är något bra på tv iallafall.
Har liiiite ångest, jag har ätit som en häst och inte tränat sedan i måndags. Jag måste skärpa mig annars kommer jag rulla fram snart. Imorgon bitti måste jag träna. HEJA Amanda!!!!
Vi hörs imorgon!
PUSS

1 februari 2011

Efter ett härligt konditionspass på gymmet checkar jag nu in på Wisteria Lane med ett glas te, ett äpple och en passionsfrukt och inväntar Cougar Town. En perfekt tisdagskväll om ni frågar mig! :)