28 november 2010

Första advent idag och vad är bättre än snö då? Jag skulle säga inget! Jag bara älskar snö, har varit ute och gått en massa idag och har även varit nere i stan och ätit med familjen och morfar. Just nu ligger jag under mitt stora varma täcke tillsammans med den jag älskar mest i hela världen. Var och mötte honom innan när han varit hos sin farmor och ätit så vi var också ute på en liten runda.

Igår var vi som sagt på inflyttningsfest hos Adel, tack för en trevlig kväll! :)

Imorgon börjar allvaret och jag är så himla nervös, men det tror jag är bra.



25 november 2010

Hej!
Sitter just nu hemma i soffan med datorn i tvn, jag tycker det är sjukt häftigt! haha:) Har ikväll för första gången i mitt liv panerat torsk och stekt den, måste säga att den blev väldigt god, grym tjej på att laga mat är jag;) (för det mesta iallafall) Skulle egentligen ha tittat på älskling när han spelade match med pga snön så kunde inte landskrona ta sig ner till trelleborg för att spela så jag har fått sitta hemma hela kvällen helt ensam. Jag som hatar att vara ensam! När man sitter så hemma och inte har någon att prata med så tänker man en massa. Idag har mina tankar främst gått till Malin C, Malin är en riktig kämpe och jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra för henne! Malin är stark!!! 
Jag har även tänkt en del på mormor, som vanligt men det är något speciellt när jag är ensam hemma. Förr kände jag mig alltid väldigt ensam och rädd när jag var hemma själv om kvällarna men nu känner jag mig trygg och inte alls lika ensam. Jag vet att det låter knäppt men mormor visste hur mycket jag hatar att vara ensam hemma och därför tror jag att hon är här med mig när jag känner mig ensam. Jag bara vet att det är så!
Imorgon är det fredag och sen är det helg, kommer väl inte kännas som helg direkt. Jag jobbar 8 timmar på lördag och 6 timmar på söndag så det blir som vilken dag som helst! På lördag ska vi hem en runda till Adel, han flyttade till egen lägenhet för ett tag sedan så nu ska han ha lite inflyttningsfest och då får vi även passa på att säga hejdå till Simom J dom åker iväg över vintern.
Och på måndag börjar jag jobba på salongen, det ska bli så kul! :D
Blev ett långt inlägg idag, men ibland behöver man som sagt skriva av sig lite. Nu ska jag göra mig klar för snart kommer fredrik och philip och hämtar mig:)
PUSS

24 november 2010

Godkväll!
Ligger just nu i sängen och ska snart nanna med min älskling. Har ju jobbat sedan 7 i morse så jag är hyffsat trött nu. Imorgon börjar jag 8 och jobbar fram till halv 2 för att sedan bege mig ner till salongen och fortsätta förbereda. Hoppas att mitt arbetsbord har kommit så att jag kan lägga rätt allt där i också annars känns det som att jag sitter lite fast!
Efter jobb idag körde jag ner till stan för att ta en runda och se om jag kunde hitta lite nya kläder, man får ju passa på medans man har pengar för snart kommer jag nog inte kunna unna mig lika mycket. Visst blev det en del, som dessutom inte kostade så mycket! Självklart är det roligare att handla mycket som är lite billigare än att bara handla något lite som kostar en förmögenhet.
Morfar har varit här ikväll och ätit, han verkar pigg och glad och det glädjer mig, kan morfar vara glad så kan jag också vara glad! :) Min fina morfar<3

Nu ska jag sova så jag är pigg och glad med barnen imorgon.
Sov gott


Bild sen i helgen, SÖT!

Dagens inköp: Fyndade två tunikor på JC för 59 kronor styck
En grå tshirt från HM
En jeans skjorta från MQ
Ett par jeans och en lite tjockare tunika från Gina

23 november 2010

Hej!
Dålig uppdatering på sistone, jag vet men jag är i full gång med att förbereda på salongen! 
Helgen har varit lugn, kände att jag behövde vila ut mig när jag för en gångs skulle är ledig en hel helg! Nu är det på det ordentligt igen för nu har jag en tuff period framför mig, men jag klagar inte jag älskar att vara igång! Just nu är jag hemma och äter bara, ska snart köra ner på salongen igen och därefter köra och handla med farmor. Ikväll är det jag som fixar maten här hemma och då blir det pasta carbonare, min favorit:) Därefter ska jag ta en sväng ner till gymmet med älskling och sedan sola en stund. Kvällen slutar hemma i älsklings famn framför Desperata hemmafruar och imorgon är det jobb tidigt, redan 7 USCH!
En liten snabb update;)
Vill ni så får ni gärna boka tid till salongen på 0768662642.
PUSS

17 november 2010

Hej!
Då var det onsdag igen, det känns som det är måndag, onsdag, fredag hela tiden jag förstår inte riktigt var tiden tar vägen. Idag har jag varit och dansat zumba tillsammans med mamma, moster, ida och ingrid. Det är faktiskt riktigt kul och man blir dödstrött av det! Trodde att malin och nattis skulle komma dit också men nej, dom stannade hemma med en godispåse istället och när jag pratade med malin efter zumban blev även jag gottesugen så jag körde och köpte lite (läs mycket) godis.
Nu sitter och jag äter mitt godis och väntar på att Grey´s ska börja och att mitt hjärta ska komma hem från träningen, då ska även han få ta del av mitt godis. Om där är något kvar såklart! :)
Nej, nu ska jag luta mig tillbaka, äta mitt godis och titta på Grey´s!
Ha en mysig kväll!

14 november 2010

Godkväll!
Idag är det ju farsdag så vi har både firat pappa och morfar idag. Pappa fick en mysig frukotst, en väska till sin nya dator och en slipover tror att han är ganska nöjd faktiskt. Jag och mamma var och hämtade morfar vid 1 och därefter åkte vi hit för att dricka eftermiddags kaffe. När klockan blev halv 5 körde vi till höllviken för att
äta på millenium, moster och hanna var också med. Där åt vi gott, jag åt nachos till förrätt, vingar till huvudrätt och en cremebrulé till efterrätt, jag är ganska mätt nu kan jag säga! Men vi har haft det riktigt mysigt.
Snutte är och spelar match, eller han är påväg hem nu så han kommer väl om en stund. Jag själv tänker nog snart gå och göra vid mig, fick ett sms av min chef som undrade  om jag kunde börja halv 8 imorgon istället för 8 och det tyckte jag väl att jag kunde göra så imorgon får jag gå upp tidigt, men det gör inte så mycket slutar ändå vid 12 så det är lugnt! Ligger och lyssnar på Olle också, helt underbar röst har han, jag hoppas att han vinner idol i år!
Här kommer lite bilder från idag :)



12 november 2010

Godkväll!
Har haft en super mysig kväll tillsammans med Malin idag, hon bjöd mig på middag på Istanbul och därefter åkte vi hem till mig för godis och idol. Körde hem henne vid 10 för då var vi båda trötta, men konstigt nog gick min trötthet över så här sitter jag i min ensamhet sådär en fredag kväll. Hoppas att fredrik ringer om en stund så jag kan köra och hämta honom, får ingen ro i kroppen när jag inte har honom vid min sida på natten så därför kan jag inte sova utan honom. Imorgon blir det jobb från 11-16 ska leka med barnen i minihuset så tiden lär gå snabbt! Och imorgon kväll kommer farmor och farfar hit och äter middag, det ska bli mysigt tycker jag! Morfar har varit här ikväll och hälsat på, det är alltid lika mysigt när han är här, men det känns alltid lika konstigt när han åker här ifrån utan att ha någon med sig i bilen. OH vad jag saknar mormor. Jag vet att det blir ett himla tjatande om henne, men jag måste få berätta hur mycket jag saknar henne. Jag kan inte bara hålla det inom mig för då spricker jag!
Slänger in en söt bild på Malin från ikväll bara för att hon är en så fin vän! :)


10 november

Tja!
Idag är en sådan dag så jag helst bara hade velat sova hela dagen, har alldeles för mycket tankar i huvudet och främst är det mormor som är där och får mig att fundera och må dåligt, nej mormor får inte mig att må dåligt men tanken på att aldrig mer få träffa henne får mig att må dåligt. Jag saknar henne så mycket!
Jag har precis varit och tränat, först en timmes zumba och efter det 20 minuter ben på gymmet, nu är jag lagom trött och ligger i älsklings säng och ser grey's och väntar på att snutte ska komma hem. När grey's är slut ska jag krypa ner i sängen och sova för imorgon blir det jobb 8-16!
Såhär mysigt har jag det nu.

4 november 2010

Hade skrivit värsta inlägget precis men min älskade pojke tryckte bort alltihop så jag får helt enkelt skriva en gång till..... haha!
Har varit tillsammans med barnen på Bäcka idag, dom är så himla söta när dom springer runt och leker hela dagen, att jobba med barn är nog det jag vill göra om jag en dag bestämmer mig för att inte vara frisör längre. Visst dom kan vara pain in the ass och jag kan vara så trött på dom när jag kommer hem på kvällen men för det mesta är dom så himla goa och glada.
Malin och Oskar var här en runda ikväll, Malin skulle ha slingor och Oskar behövde klippas. Jag tycker så mycket om när Malin är här, hon är en av de finaste människor på hela gjorden så jag blir så glad när jag får umgås med henne! Jag har förståss inte hunnit med att träna idag men det får vara för idag, eller för denna veckan, tror jag ska köra en riktigt fettis helg och sen börja ge gärnet på måndag, fast så låter det var vecka men jag måste komma igång igen. HJÄLP MIG!
Nu ligger jag i sängen med älskling, han ser debatt som inte är ett av mina favorit program men jag får väl vara så snäll att titta ändå. Nu ska jag faktiskt gosa i hans famn tills jag somnar för det är definitivt det bästa som finns! :D

sov gott!
PUSS


.

Det blev ingen direkt träning idag heller, gick däremot ner till stan och solade med mamma så det får räknas som dagens träning. Nu sitter jag med fötterna i ett härligt fotbad och väntar på att Grey's ska börja, kan vara ett av världens bästa program om ni frågar mig!
Nu är jag duktig, uppdaterat två gånger idag. woooow! detta kan nog bli riktigt bra! ;)

3 november 2010

Tänk att det redan är november månad, tiden går så jäkla fort. Det kan vara för att jag har något roligt att se fram emot i slutet av denna månad då det är dags att på riktigt börja jobba som frissa, det är ju det jag vill så det är på tiden att jag ska börja jobba. Och när jag har börjat jobba är det dax att räkna ner till jul och sen är det bara nyår och sen nytt år, förstår faktiskt inte riktigt var  tiden tar vägen.
Just nu sitter jag och äter en hemma lagad hamburgare med kul potatis efter att ha varit hos doktorn, inte konstigt jag hade ont i örat faktiskt. Men nu ska det vara fixat, hoppas jag iallafall! Ska bara slänga i mig den sista maten sen ska jag cykla iväg och jobba med barnen fram till halv 6.
Vill skriva att jag tänker träna ikväll, men egentligen borde jag inte skriva det för då blir det väl formodligen inte av, precis som igår. Nä, idag måste jag ta tag i mig själv jag vet att jag kan om jag vill och hur skönt jag tycker att det är efteråt, det är väl så man får tänka för att komma ner där. Solariet lockar också men jag får se hur det blir ikväll. :)
Nu måste jag bege mig så jag inte kommer för sent. :)

PUSS


2 november 2010

Det går ju bra det här med att blogga. Eller nej det gör det faktiskt inte förresten, men jag försöker ändå! :) Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 26 månader, förstår inte var tiden tagit vägen men en sak är säker, jag älskar honom bara mer och mer för varje dag. Han och jag förevigt!
Sitter och väntar på att morfar ska komma och hämta mig, vi ska ner en runda i stan för lite ärende och en fika det ska bli riktigt mysigt tycker jag. Bara jag och min morfar.
Malin kommer kanske hit en stund sen också för lite slingor, får se när jag är hemma annars får vi lösa det på annat sätt. Ska försöka klämma in en stunds träning också nu när jag äntligen är frisk, alldeles för länge sedan jag tränade sist. FYYYY! Ser iallafall fram emot lördag som ska tillbringas tillsammans med Malin och Nattis, riktigt fina vänner är dom!!! :)
Det får bli allt för idag, slänger in en bild på mig och hjärtat eftersom det är vår dag idag:)