29 februari 2012

Godmorgon! Sitter framför tvn, ser grey's och äter frukost. Har lite sovmorgon eftersom jag egentligen tränar på morgonen på onsdagarna med en dum förkylning som inte vill ge sig gjorde att jag stannade hemma. Ska snart göra vid mig och cykla ner till jobb.
PUSS


23 februari 2012

Såja, nästan 2 veckor har gått sedan jag skrev sist. Har haft fullt upp och nu har jag dessutom dragit på mig världens förkylning så huvudet är helt slut. Har precis ätit kvällsmat och tänkte plocka fram gotteskålen snart och äta lite från den också. Kan man inte träna kan man lika gärna äta onyttigt också! ;)
Imorgon blir det jobb och sen ska jag vara ledig hela helgen, har inte varit ledig en hel helg på hur länge som helst så det ska bli skönt!
PUSS

11 februari 2012

Sitter i soffan, myser och tittar på melodifestivalen tillsammans med lillebror. F körde en runda hem till Freddie för att spela fifa medans jag fick stanna hemma och träna det sista på mina danser, känns som dom sitter nu men får nog gå igenom dom en gång till imorgon innan barnen kommer. 
Efter att jag jobbat idag hämtade F upp mig på jobb och vi körde in till malmö för att kolla soffor, och vi tror att vi har hittat en soffa vi båda tycker om. Soffan har vi hela tiden varit överens om vad vi ska ha för en men resten är inte riktigt överenskommit ännu, eller idag kom vi nog överens till sist. Jag och F har båda väldigt starka viljor och inte helt samma smak så vi försöker mötas på mitten någonstans. Det kommer bli bra till slut, det vet jag!
Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter gosa in mig i morgonrock och en varm filt och se om där går någon bra film på tv!
PUSS

10 februari 2012



Och så var det fredag igen, som sagt veckorna bara springer förbi! Det blir jobb imorgon också och sen ska jag inte jobba lördag förrän om 6 veckor och det ska bli skönt att ha lite ledigt om lördagarna nu när jag ska vara på Oasen om söndagarna. Ikväll blir det bara mys med mitt hjärta om han kan släppa sitt fifa som han spelar hela tiden, kan han inte det får jag väl ha en mysig kväll själv och äta chips och dippa utan hans sällskap! Han är ändå bäst i vilket fall som, min älskling!

9 februari 2012

Ännu en kväll och jag ligger nerbäddad i sängen dock utan mitt hjärta sidan om mig! Han har spelat match och är påväg hem därifrån så jag skulle tro att han är här om en timme ungefär men då sover jag nog som en stock. Snart får vi vår lägenhet och jag längtar så mycket! Älskar mitt fina hjärta. <3 nu sk jag se filmen på 6an innan jag somnar.
Godnatt!


8 februari 2012

Okej, som ni märkte var jag trött igår när jag skrev, inte en siffra rätt i rubriken! Som det kan bli... Sitter och väntar på att F ska komma och hämta mig, inatt sover vi hos honom. Jag slutade vid 7 idag och har nu hunnit med att äta och träna mina danser tills på söndag. Jag lääääängtar!!!!!


6 januari 2012

Klockan är inte ens tio och jag ligger nerbäddad i sängen sen en halvtimme tillbaka, hjärtat sover så gott bredvid mig och det känns inte som att det tar så lång tid innan jag också somnar! Klockan ringer 8 imorgonbitti, ett funktionellt pass och lite kondition ska klaras av innan jobb!
Sov gott vänner!!


4 februari 2012

Dagarna bara springer förbi, känns som att jag bara äter sover och jobbar för tillfället! Men kul är det att jag har att göra på jobb iallafall! Nu ska jag iallafall ha två dagar ledigt vilket ska bli skönt, och jag ska bara njuta av att vara ledig varje sekund! Nästa söndag börjar jag hålla i dansklasser på oasen också vilket ska bli så himla kul, jag ska ha dom minsta 2-3 åringarna och de lite äldre 6-8 åringarna, det sprattlar i benen redan nu!
Nu ska jag passa på att mysa lite med mitt hjärta innan jag somnar!
PUSS