24 februari 214

Ännu en dag då den underbara solen visar sig, idag är det till och med riktigt skönt i solen. Just nu sitter jag på bussen in till Malmö, det är dags att njuta lite och få ansiktsbehandling. 



22 februari 2014

Eftersom det är sportlov har jag ledigt från dansen denna veckan vilket faktiskt är riktigt skönt. Så imorse kunde jag gå på bodyattack och svettas ordentligt. Därefter har jag haft en mysig eftermiddag med F, först sushi, sen en runda i stan och tillslut gick vi till salongen och fixade hans hår. Nu har vi landat i soffan och här tänker jag stanna hela eftermiddagen.
Ikväll ska jag hem till Malin för att se melodifestivalen och äta godis :) 



11 februari 2014

Mina tisdagar är på ett sätt ganska sköna, jag kan gå upp i lagom tid, träna, duscha och göra vid mig innan jag i lugn och ro kan sätta mig ner och äta frukost. Börjar oftast jobba vid 12 och jobbar till 8 ungefär, ibland längre och ibland kan jag gå hem tidigare. 
Nu ska jag avnjuta denna underbara frukost framför OS innan jag ska ge mig ut i regnet och gå ner till jobb.
Ha en skön dag!:) 




Slut i rutan!

Shit vad skönt (men jobbigt) det var att vara tillbaka på gymmet. Tror att det lär kännas ordentligt i benen imorogn, eller jag hoppas det iallafall. 
Har precis varit nere och solat tillsammans med F och nu kollar vi puckelpist på OS, där jag fattar noll! Ont i knäna måste det göra iallafall. 

Trött, svettig tjej... 

10 februari 2014

Idag är det äntligen dags för mitt första träningspass på 4 veckor och jag är laddad till max. Idag får det bli ett benpass och det ska bli spännande att se hur mycket jag har tappat. För att öka motivationen ytterligare har jag köpt lite nya träningskläder och ett par nya skor. Efter mitt benpass ska jag dansa med barnen på funkykidz innan jag med gott samvete kan cykla hem och ha en myskväll med F som åker till växjo imorgon och inte kommer hem förrän onsdagkväll.
 
 

9 februari 2014

Idag har jag haft en riktig slappsöndag, F åkte iväg vid 10 och jag stannade i sängen till 11 ungefär. Därefter har jag njutit av en långfrukost, kollat os, lagt över alla saker från den gamla tv-bänken till den nya och precis var jag ute på en lång härlig promenad i solen.  Nu väntar duschen och därefter lite mat. :)