31 december 2010

Nyår!
Har jobbat sedan 8 imorse men vad gör det när man kan sova hela dagen imorgon? Ikväll håller vi till hos Nattis där hon och Malin fivat nyårsfest! Det ska bli super trevligt! Bilder kommer upp imorgon, och då är det 2011
Gott Nytt År

29 december 2010

Försöker göra bloggen lite roligare, både för mig själv och er!

28 december 2010

Det nya året närmar sig och detta året har faktiskt varit väldigt bra förutom de tråkigheter som har varit. Jag har tagit studenten, börjat jobba på riktigt och träffat nya människor. Jag ska nog faktiskt inte klaga för det finns så många som har det värre än mig!
Nu när jag varit ledig ett par dagar har jag dragit på mig en ordentlig förkylning, jag har ont i halsen, öronen och har en hosta som heter duga. Men vad gör det, jag kan jobba ändå! Ledig får jag vara nästa vecka, eller lite iallafall!
Funderar vad jag ska ha för nyårslöfte, men det känns så löjligt att ha några eftersom man ändå aldrig håller dom. Jag vet en sak, fast där har jag väl haft samma löfte i snart 5 år men det är iallafall att jag ska ta tag i träningen, på allvar och gå ner ett par kilo i vikt. Men vi får se hur det blir med den saken, jag har inte lyckats än iallafall, haha!

Malin och Oskar flyttar förresten idag, nejdå jag är inte alls avundjuk!


27 december 2010

Haha, min blogg kan vara världens sämsta och den minst uppdaterade bloggen. Jag suger helt enkelt på detta! Men det är kul att ni är några stycken som läser ändå, det tycker jag om. :)
Har haft en hel dag i malmö tillsammans med mitt hjärta och kusinvitamin, idag var det min tur att shoppa loss vilket inte händer allt för ofta, annars brukar det vara fredrik som handlar en massa. Okej, jag har inte shoppat så mycket men det blev lite iallafall och sen får jag spara resten tills vi åker till Göteborg på Måndag.
Ska snart krypa ner i sängen och sätta igång ett avsnitt av desperata hemmafruar eftersom jag fick både box 1 och 2 av älsklingen i julklapp.
Förresten hade jag en super mysig jul, det enda som saknades var mormor. Jag gjorde gröten och god blev den, jag är riktigt stolt faktiskt!



Bjuder på en gammal bild, sugen på att klippa mig kort igen. Men det är så jobbig när det ska växa ut:(


16 december 2010

Vet inte om ni lagt märke till att jag skrev 14 november på förra inlägget. Jag har själv inte lagt märke till det förrän nu precis. Ibland tänker man inte efter en extra gång.
Det är snöstorm ute, men jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt när jag inte tänker på att pappa är ute och kör. Men pappa är gammal taxichaffis så han vet hur man handskas med snö! Tänk så mysigt det blir om det blir en riktigt vit jul, jag hoppas att det fortsätter snöa!
Sitter på salongen och ugglar, har inte kund förrän 3 så jag har några timmar kvar att vänta om det inte dyker upp en drop in kund förstås. Men såhär är det väl att vara nystartad, det får ta den tid det tar :)
<
Visst är det väl fint med snö?

14 december 2010

Godmorgon!
Är just nu hemma för att lämna bilen, nannade hos Fredrik inatt. Han är världens mysigaste! Ni vet brännsåret jag råkade göra på honom? Det har nu blivit inflammerat och igår kväll var jag så rädd att han skulle få blodförgiftning att Camilla fick ringa sjukvårdsupplysnigen. Stackars älskling, hans finger var så svullet. Dom på sjukvårdsupplysningen tyckte att han skulle tvätta det ordentligt och om et var samma sak idag skulle han åka till doktorn. Får man dåligt samvete då*? Jag fick iallafall det. Men i morse när vi vaknade hade han inte alls ont och det var inte lika svullet så han åkte iväg till skolan istället. TUR!
Ska snart ta bussen ner till salongen och jobba fram till 6 ungefär, har inte så mycket kunder men några är där iallafall:)
Bara så ni vet har jag 10% rabatt fram till nyår så ni kanske skulle passa på att bli lite fina i håret? ;) Haha!
Ha en skön decemberdag! :)

11 december 2010

Lördagskväll och jag har precis byggt ihop ett pepparkakshus, blev ganska fint om jag får säga det själv. Älskling hjälpte till på ett hörn och om jag ska vara helt ärlig så blev nog faktiskt hans sida finare än min. (sånt man inte ska erkänna egentligen) Nu sitter jag i soffan tillsammans med mamma och ser sex and the city. Jag har nog aldrig sett slutet på den filmen, som så många andra filmer som jag somnar till. ALLTID!
Jag har jobbat i stort sett hela dagen och ska jobba hela dagen imorgon, efter jobb ska jag sitta i ishallen. Det är match, igen. Men ska jag vara helt ärlig så tycker jag faktisk att det är väldigt kul att sitta där uppe och titta.
På måndag får jag nog se till att handla lite julklappar, fick ledigt så jag får väl passa på eftersom det är ända dagen innan jul jag är ledig. Men då kommer vi till det stora problemet, vad ska man handla?

Råkade bränna mitt finaste med sockret:(

Och resultatet blev, FINT!

9 december 2010

Hej!
Livet flyter på, jag jobbar och står i och har inte så mycket tid att sätta mig framför datorn. Eller nu ljög jag lite, har haft datorn framför mig i stort sett hela dagen både igår och i förrgår men jag har inte hållt på med trams. Jag har fixat med företaget och det tar ganska mycket tid kan jag säga, jag kämpar verkligen för att få ihop kunder. Jag har lite att göra iallafall och det är skönt, även om det inte är så mycket. 
Har jobbat med barnen idag från 8 till 11, varit hos doktorn, handlat till farmor, varit hos mormors syster och lämnat blommor, jobbat på salongen, tränat och tillslut solat. Jag har hunnit med en hel del idag om jag får säga det själv. Carpe diem!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon och iväg till bäcka för att sedan fortsätta ner på salongen. Imorgon kväll ska vi på kalas hos hanna och ida. Hanna fyller år idag(ett stort grattis) och ida fyllde år den 30 november så nu ska dom firas! :D Mina små sötnosar.
Jobbar hela helgen så det blir nog inte så mycket update då heller, men jag gör mitt bästa!
PUSS

6 December 2010

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering har haft en massa att göra nu när jag kommit igång på salongen. Kul är det kan ni tro! Julen börjar närma sig med stormsteg och även om inte julen kommer bli som den brukar så längtar jag lika mycket som vanligt. Jag tänkte faktiskt ta på mig mormors uppgift att göra tomtegröt, lyckas nog inte lika bra som henne men jag tänker göra mitt bästa!
Igår hade jag en ledig dag för en gångs skull, det var skönt för nu ska jag jobba alla dagar i rad fram till julafton. 
Helgen har bjudit på en massa trevligheter, i lördags var jag, Emelie, Sofia och Vickan hemma hos Vickan för att förfesta innan kräm. När det började närma sig att vi skulle gå dit så var jag inte alls sugen så älskling kom och hämtade mig när klockan var halv 1, det  blev ganska lagom för då var jag inte helt död igår. Vaknade upp hemma hos älskling igår och vi åt en mysig brunch tillsammans med hans föräldrar. När klockan blev halv 3 körde dom hem mig eftersom hjärtat hade samling till match. Jag var uppe och kollade på matchen och dom vann med 13-1 om jag inte har helt fel för mig så jag fick hem en glad pojkvän! :D
När vi kom hem bakade vi lussekatter och om jag får säga det själv blev dom riktigt goda!
Idag skulle jag egentligen jobbat på Bäcka men när jag kom dit i morse var vi dubbel bemannat så jag fick gå hem igen. Det gjorde dock inte så mycket för nu har jag hunnit med en massa saker som jag behövde göra istället. Har bland annat inhandlat ett par nya vinterskor, de andra jag har läcker bara in hela tiden så jag behövde ett par nya!
Nej, det får räcka för nu blev väldigt mycket text! haha.
Lägger in lite bilder istället:)
Mina nya varma skor         köpte även ett par söta strumpor från canada snow