31 juli 2013

 
Efter en mysig kväll hemma hos Malin och Filip är det nu dags att krypa ner i sängen. Hoppas på fint väder imorgonbitti så jag kan ta mig ut på en pw innan jobb. 

Cornflakeskyckling

F var gullig och cyklade hem och fixade mat idag när jag tränade. Cornflakes kyckling med sallad stod i ugnen när jag kom hem och smakade underbart efter träningen.
 
 

Fin sommarkväll med fina vänner

 
 
 
 

30 juli 2013

Första jobbdagen efter semestern har gått snabbt. Det har varit en stressig men rolig dag, precis som det brukar vara efter semestern. Slutade jobba vid halv 6 och cyklade då upp till gymmet tillsammans med F för att köra ett Bodyattack pass som Jenny höll i. Att gå på det passet idag var kanske inte det smartaste med tanke på att jag har ganska mycket träningsvärk i benen efter gårdagens utfallssteg MEN, jag tog mig igenom det. 

29 juli 2013

Dags för middagsmys i Malmö med 3 fina tjejer.
 
linne, hm // jeans, pleas- puls // skor, converse // klocka, ur&penn 
 

Lycka

Tack för att du är du <3
 

Lexington

 

26 juli 2013

Min semester börjar lida mot sitt slut och jag har haft 2 kanon veckor även om jag började med att få halsfluss för andra gången i år. Men efter 2 dagars penicillin var jag back on track igen och kunde iallafall njuta av min semester. Idag är sista dagen som jag äter penicillin och i onsdags började jag träna igen. 3 dagars träning har gett 4 träningspass där jag till och med vågade mig ner i boxen ett pass. Trodde jag skulle DÖ!