Stadium | Ginatricot

Keps, Stadium | Bikinis, Stadium 
 
Virkade shorts, ginatricot | Thirt, ginatricot 

29 april 2013

 
9 dagar kvar till Spanien och jag längtar så mycket!

Godmorgon
Sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så vi kan köra upp till gymmet. Första passet på 1 1/5 vecka ska avklaras och min kropp verkligen skriker efter träning. Lika bra att chocka kroppen med ett ordentligt styrkepass så Anettes bodysculp står på schemat denna morgon.

27 april 2013

Det har varit intensiva dagar på salongen, jag har jobbat från morgon till kväll och när jag kommit hem har jag varit helt slut. Verkligen kul, det är så det ska vara!
Igårkväll åkte vi till Bunkeflo för att fira att Fs moster fyller 50 och det blev en trevlig kväll med en massa god mat. Vid 11 var vi hemma och gick direkt och la oss.
Imorse ringde klockan 8 och jag gick upp och åt frukost för att sedan cykla upp till gymmet och dansa. De minsta barnen hade avslutning idag och de stora barnen dansade för sista gången denna terminen innan det är dags för deras uppvisning. Kommer kännas konstigt att inte träffa de små sötnosarna på hela sommaren. Cyklade hem, duschade och slängde i mig lunch för att sedan jobba några timmar på salongen.
Vid 5 hämtade mamma och pappa upp mig och vi körde in en sväng till emporia där jag fick lämnat min älskade vinterjacka som tyvärr spruckit i sömmarna, får se om dom lagar den eller om jag får en ny jacka till hösten istället.
När jag kom hem hade F gjort mat och resten av kvällen har vi bara myst i soffan, jag och min älskade sambo. Nu sover han gott sidan om mig och jag tänkte faktisk också släcka och sova.


Kvällsgotte


23 april 2013

Har jobbat 10-16 idag för att mjukstarta lite efter helgens sjukdom och nu känner jag att jag är frisk nog att jobba helt fulla dagar igen. Fick ju som sagt ändra en del kunder så de ska hinnas med denna veckan också. Cyklade upp till gymmet en runda också efter jobb, dock inte för att träna men för att hämta en jacka som snälla Linn fixat till mig. Bilder på den kommer upp så småningom. 
Nu är det fotboll på tv och tydligen är det en av de största matcherna i år enligt F, det kan man ju bara inte missa. Eller?!

22 april 2013

Första dagen som feberfri och halsen känns bättre, tack och lov. Igårkväll var jag helt inställd på att jag skulle ringa till läkaren idag men i morse när jag vaknade kännde jag mig mycket bättre. Tar det ganska lugnt idag också och klockan 5 ska jag upp till oasen och iallafall vara där när barnen dansar. 
Vi hade tvättid idag också så nu är sista omgången i maskinen sen ska allt bara torka. 
 

Halsfluss

Var på vårdcentralen i morse och det visade sig att jag hade halsfluss, inget som visades på halsprovet men när min läkare sa att min hals såg fruktansvärt äcklig ut förstod jag att jag skulle få penicillin. Blir jag inte bättre tills på måndag ska jag dit igen för att se så det inte är körtelfeber. Fick snällt ringa och avkoka min kunder och krypa ner i soffan vilket tog emot. Jag hatar att behöva ringa och ändra mina kunder men dom var väldigt förstående som tur var. Har även världens bästa danstjejer som hoppar in och tar mina pass imorgon så jag kan vila ordentligt hela helgen, vill ju inte smitta barnen heller.
 

eva solo | iittala

 
 
  
 
När jag kom hem från jobb idag stod det två paket i köket, F var inte hemma och jag hoppades att paketen var till mig men jag vågade inte öppna eftersom jag inte visste. När han sedan ringde och frågade om jag öppnat dom var jag snabb att springa ut i köket och öppna. Han hade varit på Svenssons i Lammhults i malmö och köpt ett besticksett från Eva Solo och två ljuskyktor från iittala. Ibland överraskar han, min fina sambo. <3 

17 april 2013

Trottsade min något ömma hals i morse och cyklade till gymmet tillsammans med F, tyckte sedan att jag mådde bättre så jag packade träningsväskan och tog den med mig till jobb så jag skulle kunna köra ännu ett pass nu ikväll. När det var dags att gå hem kände jag dock att lederna började ömma och huden kändes öm så jag bestämde mig för att cykla hem och lägga mig på soffan istället. Efter kvällsmat, lite glass, kärlek från F och en Ipren känner jag mig nu bättre igen. Så fort Grey's är slut ska jag krypa ner i sängen och sova så jag orkar jobb imorgon.

Vitaminbomb

Känner att jag återigen har en förkylning eller något som ligger i kroppen, halsen ömmar något och jag känner mig allmänt trött. En frukttallrik bestående av mango, apelsin och melon fick därför bli kvällens gotte till fotbollen som F ska se. 
 

Dans

Efter att ha suttit still på färgkurs hela dagen är det nu dags att dansa loss tillsammans med mina små dansstjärnor.


Mitt allt

Efter en dag med jobb, städning och tvättning tänker jag bara mysa med mitt hjärta ikväll. Klockan ringer tidig imorgon, halv 7 blir jag hämtad av E för en tur till Ullared. 
 

Nytt

Solglasögon, Ray-Ban- synsam
Tröja, ginatricot

11 april 2013

Klockan är halv 9 och jag har tränat, duschat och ätit frukost. Börjar jobba om en timme så jag får väl göra mig klar och börja bege mig mot salongen så småningom. Somnar förmodligen innan det hunnit bli mörkt ikväll...


10 april 2013

10 minuter kvar till Grey's, äntligen. Vi har sett alla boxarna nu så nu väntar vi på att säsong 9 ska komma ut så vi har något att kolla på innan vi går och lägger oss om kvällarna.
Idag har jag jobbat mellan 9 och 5, hann därefter med ett kortare träningspass och kom hem till dukat bord, jag har en helt underbar sambo!


Bolmsö 2013f

 

30 dagar

Så helt från ingenstans blev det en resa bokad till spanien om 30 dagar tillsammans med F, lillebror och H. Ibland har man tur helt enkelt, vi ska bo i mina kusiners lägenhet och när vi kommer ner så är Ida också där. Gud vad jag längtar nu!
Såhär länge sedan är det jag var i spanien sist. Söt lillebror, söta kusiner. :)
 

8 april 2013

Nu måste väl våren ändå vara här för att stanna, eller? Jag har iallafall suttit på balkongen i bara bikini idag utan att frysa vilket var superhärligt. Älskar när det är fint väder när jag är ledig. Nu har jag precis städat lite i lägenheten och tänkte cykla upp till gymmet för ett ryggpass innan jag ska dansa med barnen. 


3 april 2013

Klockan är 9, det är onsdag men inget Grey's, min värld går under. Just nu hatar jag ishockey! Såfort hockeyn är slut sätter jag igång ett avsnitt från åttonde säsongen så jag får min dos av det idag. 
Idag har jag hunnit med att putsa alla fönster i lägenheten, fick en fönsterputsmaskin av K i julklapp så den fick invigas idag och gud vad lätt det var att putsa fönsterna helt plötsligt. Nu kanske det kommer göras lite oftare. 
Lyckades övertala F att strunta i hockeyn och sätta igång ett avsnitt grey's nu istället, tur han tycker om det också!
 

2 april 2013

Och så var det fotboll på tv igen, tur att både Zlatan och Beckham är snygga så det kan bli lite skoj att titta iallafall. Tänkte nog snart göra vid mig och krypa ner i sängen, är megatrött för tillfället och kan verkligen inte förstå varför. 
Imorgon blir det träning inna jobb tillsammans med F, 1 timmes cardio ska avklaras innan frukost! 

Hemmagjord müsli

 
3dl bovete 
1dl sesamfrön
1dl solrosfrön
1dl hackade cashewnötter
1dl hasselnötter
1msk honung
1msk kanel

Skölj boveten med varmt vatten. Blanda alla ingredienserna i en bunke, se till att honungen blandas in ordentligt. Bred ut på en plåt och rosta i ugnen i 175 grader i ca. 20 minuter. Rör om då och då,ha koll på den i slutet så att den inte bränns. 
 

1 april 2013

Så var påsken och lite långledigt över för denna gången. Helgen har varit hur bra som helst och vi har hunnit med en hel del. Vi avslutade hemma hos Fs föräldrar där det bjöds på fotboll och mycket god påskmat. Självklart har vi varit hemma hos mina föräldrar också och myst, det gäller att passa på när man är ledig.