favorit jeans

// blus, jc // jean, veromoda // skor, scorett // klocka, ur&penn // armband, gina tricot //

30 januari 2013

Hej!
Onsdagar är min börja sent dag då jag brukar jobba lite längre då. Passade på att träna dubbelpass i morse för att göra mig av med de onödiga kalorier jag fick i mig igår. Det fick därför bli 45 minuter funktionellträning och 30 minuter iw. Lagom svettig cyklade jag hem och åt frukost för att sedan börja jobba halv 1. 
Dagen blev dock inte så lång som den brukar då jag fick återbud och slutade redan klockan 6. Nu sitter jag i soffan och har precis ätit kvällsmat som min sjukling hade lagat och har dessutom ett godissug som är helt sjukt. Ska försöka att inte gå ner till hemmakväll idag.....

Vårkänslor


Vad är egentligen mer vår än en bukett tulpaner?

Sämst

Jag är verkligen sämst. Här sitter jag med en liten godispåse i knäet och kan inte sluta äta. Oh, hur ska jag bli av med detta sockersug? :(
Jag har iallafall varit duktig och kört ett tufft iw pass så det går väl typ jämnt ut med godiset men lär inte hjälpa för att gå ner i vikt. 
 

Dubbelpass

Laddar inför ett dubbelpass. 45 minuter iw och direkt efter 45 minuter funktionellträning.


28 januari 2013 - frukost

Godmorgon
Det är måndag och jag är ledig från salongen. Har precis ätit en god frukost bestående av 2 knäcke med ägg och 1 apelsin. Det fick bli en mugg te också då jag känner att halsen ömmar lite igen, förmodligen bara för att jag precis vaknat men det är lika bra att ge den lite värme. 

Cypern 2013

Sommarsemester har idag blivit bokat, äntligen ska vi få åka på solsemester. Det blir Cypern en vecka i slutet av juni tillsammans med Malin och Filip. Det kan inte bli annat än UNDERBART!


27 januari 2013

Äntligen har träningskläderna varit på och gymmet har besökt, även om jag bara mjukstartade så var det skönt att vara tillbaka. 30 minuter på crossen och 20 minuters mage blev det.
Nu sitter jag på södan och väntar på att det ska bli match, F får snällt sitta med mig på läktaren idag då han är avstängd .


Lördag

Godmorgon.
Även om det är lördags så ska jag jobba en hel del. Börjar på salongen 9 och jobbar där till 12, sedan är det dags för ett kalas på oasen 13-14.30. Men det blir lite pengar av det iallafall.


dagens

Tröja, ginatricot // jeans, vero moda // armband, ginatricot och thomas saabo
 

pappa 50 år - 20 januari 2013


23 januari 2013

Hej!
Känns som jag har massor att göra för tillfället, en veckas semester var tydligen inte bra då man har 1000 saker att göra när man kommer hem. Super skoj är det iallafall att jag har fullt upp på salongen, har inte en tid kvar denna veckan vilket är skoj! Dock är det en massa annat som ska hinnas med också. Jag har ju ansvar för Funkykidz på Oasen och vecka 6 är det terminstart. Det betyder att jag har en massa mail att svara på och barn att skriva in, barnkalas bokas nästan hela tiden och jag har knappt börjat öva på mina danser. Känner att det är dags att ta tag i det ordentligt nu. Just det, jag måste beställa rekvisita till passen också (notis till mig själv.). 
Mif är igång på tvn och F är och tränar så här sitter jag och jobbar samtidigt som jag ser hockey, ska snart lägga bort datorn för idag och bara gosa i soffan innan det är dags att sova. 
 

Frukost

Dags att ladda upp med en ordentlig frukost innan jobb. 2 vaniljprotein pannkakor med banan blir det idag, det är F som varit så duktig och gjort dom:)
Ha en bra dag vänner!


Badgastein

 
 


 

21 januari 2013

Godmorgon
Jag har sovit så gott i min säng inatt, trodde dock att jag skulle sova längre men kvart i 9 var tydligen min kropp utvilad och ville gå upp. Nu har jag precis ätit en burk makrill och håller på att dricka en kopp te, halsen gör fortfarande ont det känns som lungorna ska följa med upp när jag hostar. Tycker faktiskt lite synd om mig själv. 
Nu ska jag ta tag i dagens sysslor så att jag kan få fint här hemma igen, just nu ser det ut som ett bombnedslas.

20 januari 2013

Nu är jag hemkommen från både Badgastein och Helsingborg. Badgastein var underbart med skidåkning, fest och mys och helsingborg super mysigt med familjen då pappa fyller 50 år idag. Tänkte lägga upp bilder och så imorgon då jag verkligen inte orkar idag. Har fruktansvärt ont i halsen så jag  tror min kropp behöver min egen säng med min andra halva sidan om mig för att bli frisk igen.

13 januari 2012- Österrike

Första dagen i backen är avklarad med endast ett fall. Solen har tittat fram med jämna mellanrum så vi har haft det helt perfekt. Nu laddar vi om för afterski på häggis vilket tydligen kommer bli galet!


Preworkout

Jag äter nästan aldrig frukost innan ett konditionspass utan det blir bara något lättare för att få lite energi.


Massage

Massagen hjälpte nog faktiskt, jag är helt slut men kroppen känns så mycket bättre redan. 
Malin och Nattis var här innan så att vi kunee gå igenom vad vi ska ha med oss till BG, på lördag åker vi! :D det ska bli så skönt att komma iväg en vecka men samtidigt så jobbigt att åka ifrån min älskling. Fast han är ju kvar här hemma när jag kommer:) 
 
 
Världens finaste älskling

9 januari 2013

Hej!
Började min morgon med försäljare på salongen, fick beställt en hel del produkter. Hoppas dom kommer innan jag ska åka så att jag hinner packa upp det innan jag åker. 
När jag var klar med mötet cyklade jag upp på gymmet och körde 40 minuter pw i uppförsbacke. Kroppen känns fortfarande konstig men jag hoppas på att massage ikväll ska hjälpa. 
Nu ska jag gå ner till salongen och jobba några timmar, som sagt, det är ganska lugnt denna veckan.
 

Natti

Mikroppen är helt ur balans idag, huvudet snurrar och det typ sticker i hela kroppen. Tror det är bäst taa jag säger godnatt och kryper ner i sängen! 

8 januari 2013

Har en ganska lugnt dag på salongen, eller hela denna veckan är ganska lugn. Då får man passa på att inventera och städa lite.


6 januari 2013

Hej
Snart är denna lugna söndag slut, jag har hunnit med att jobba en stund på oasen, träna och tillslut sett match i ishallen. Tyvärr blev det förlust för vikings idag också så jag får förmodligen hem en ganska nedstämd pojkvän om en stund. Jag håller iallafall på att fixa mat så att den är klar när han kommer hem.
Idag är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till badgastein och jag har inte ens börjat plocka fram vad jag ska ha med mig, får göra det på tisdag. Imorgon ska vi plocka bort alla julsaker och dessutom så öppnar sushirestaurangen här i stan igen så det blir sushi till lunch imorgon.
Nu får jag nog steka ägg så att maten blir klar. 
Ha en fin kväll!
 

Proteinpannkakor

 
Till frukost idag provade vi att göra proteinpannkakor vilket blev väldigt gott. 
Jag blandade 2 dl mjölk, 2 skopor vaniljprotein, 1 tsk vaniljpulver och lite vatten i en shaker och skakade runt ordentligt. Blandade sedan 6 ägg med 2 tsk bakpulver och rörde ner min blandning i det. 
Det blev 6 pannkakor så vi orkade inte äta upp alla, halva receptet hade räckt till oss 2. 
Prova att göra dessa, det blev super gott med lite varma hallon!

Frukost

Frukost är extra gott efter ett hårt pass, tänk på att musklerna behöver protein efter träning. 
 
Idag blev det 2 knäckebröd med ost och en smoothie.
Smoothierecept
3 dl lätt mjölk
1½ dl hallon
1 kiwi
1 skopa vanilj protein


Nike

Godmorgon
Dagens träning är avklarad och jag tog mig igenom iw-45. Jag som alltid hatat konditionspass börjar nu tycka om både spinning och iw, känslan efteråt är underbar.
Alla träningskläder är från Nike idag.


Dagens

Linne, monki // skjorta, mq // byxor, vila 

3 januari 2013

Godmorgon. 
Det blev ingen iw imorse, vi var uppe båda två men tyckte att vädret var alldeles för tråkit att cykla i. Så jag kröp ner sidan om F och sov fram till halv 9 istället.Nu äter jag min frukost innan det är dags att bege sig ner till jobb.
 
 

-

Tog några provbilder, här kan ni se skillnaden på bilder med inbyggd blixt och externblixt. Här har jag bara testat lite och riktat blixten upp mot taket så att blixten reflekteras i det vita taket. 
 

 
 

Nikon speedlight SB-700

Att bli bättre på att fota och att lära mig hur min kamera verkligen fungerar får bli ett av mina nyårslöften. Jag har en Nikon D5000 med Nikkor 18-200 mm objektiv. idag införskaffade jag en extern blixt och jag älskar den redan, bilderna blir så mycket bättre med den blixten.
 
 
 

2 januari 2013

Jag är helt fel på dagarna, idag känns det verkligen som måndag igen, kan vara för att jag varit ledig idag också. Tänkte att jag skulle mjukstarta här i januari, jobbar torsdag och fredag denna veckan och som vanligt nästa vecka för att sedan åka på semester. Det ska bli så kul att komma ner till Österrike (även om det är jobbigt att åka ifrån F). 
Jag började iallafall min dag med 45 minuters cardio på gymmet vilket inte var helt smärtfritt. Mina ben värker fortfarande efter passet i måndags. Har sedan varit i Malmö tillsammans med lillebror och pappi och för en stund sedan kom jag hem och åt tillsammans med F innan han skulle bege sig till träningen.
Imorgon är det som sagt jobb som gäller igen, börjar 10 men har bestämt med Malin att vi ska köra ett IW-pass innan jobb. 

1 januari 2013

Hoppas att ni fick ett bra avslut på 2012, nu är vi inne på ett nytt år med nya möjligheter. Vi tillbringade kvällen i malmö hemma hos Andreas och Olivia. Det bjöds på god mat och mycket trevligt sällskap. 
Idag har vi inte gjort så mycket mer än att vi legat i soffan och tittat på grey's större delen av dagen. Men det är väl vad denna dagen är till för.