29 mars 2011

Imorgon är det dags, imorgon ska jag flytta hemifrån, jag ska bli sambo med världens finaste kille i en helt underbar lägenhet. Jag är så spänd och tycker att det ska bli så kul samtidigt som jag nästan gråter av rädsla, eller seperationsångest kanske man ska kalla det, hur ska jag klara mig utan att träffa mamma,pappa och Anton varje dag?! Min underbara familj. Tur är det väl att jag inte bor så långt ifrån dom och att jag kan komma hem och hälsa på när jag vill, jag tänker inte lämna ifrån mig min nyckel hem hit, aldrig!
Nu ska jag försöka sova, ensam inatt faktiskt vilket inte händer ofta kanske smyger ner inatt och nannar hos lillebror om jag inte kan somna.

Vi hörs av imorgon om jag hinner!
P&K


26 mars 2012

Sitter i träningskläder och ska snart ta mig upp till oasen för dagens andra träningspass, i morse blev det kondition och nu ska jag träna ben och mage tillsammans med F och hans bror. Har packat ner en del av mina saker idag, jag är ute i sista minuten jag som brukar vara så väl förberedd men som tur är har jag inte så mycket att packa ner! Nu är det bara kläderna som ska rensas och packas ner, typ. 
På fredag är lägenheten vår!!

Niodagarkvar

Säger godnatt från världens mysigaste famn!


21 mars 2012

Äter en lagom stor frukost bestående av två knäcke och ett glas smoothie innan ett oas funktionell träning! Börjar jobba halv 12 och slutar vid halv 10, det blir en lång dag på salongen idag. :)


18 mars 2012

12 dagar kvar.
Snart cyklar jag upp till oasen och håller i mina 4 funkykidz klasser!

13 mars 2012

Jag säger godmorgon och beger mig till gymmet innan jobb!


12 mars 2012

Sitter i träningkläder och dricker en celsius, ska snart cykla upp till gymmet för ett ordentligt konditionspass. Nu känns det iallafall som att min förkylning försvunniit helt så jag hoppas att jag ska kunna träna ordentligt nu framöver. 
Har suttit ute i den underbara vårsolen och myst en stund nu i eftermiddag och jag tror faktiskt att mitt ansikte fick lite färg. Man blir så mycket gladare och piggare nu när det börjar bli vår!
Nej, nu får jag nog komma iväg!
PUSS

5 mars 2012

Om 4 veckor exakt får vi nyckeln till vår lägenhet och jag längtar så mycket samtidigt som jag är lite rädd. 
Helgen har varit bra, jobbade både lördag och söndag och idag har jag varit ledig, vilket verkligen behövdes. Min dumma förkylning vill inte ge med sig men idag kunde jag inte hålla mig ifrån gymmet längre så det blev 40 min på bandet i rask takt. Nu ska jag laga mat till familjen, ikväll bjuds det på torsk med potatis och hollandaisesås hemma hos famijen greiff/nilsson!
PUSS