Tisdag

Helgen har gått lika fort som vanligt, i fredags tog trelleborg studenten och det firades med buller och bång, i lördags tog vi det lugnt hemma hos Dave och i söndags hade jag en mysig dag med familjen.
Jobbar bara kort vecka denna veckan vilket är skönt, ser fram emot helgens festligheter också! Midsommar på fredag och 20 års fest för Simon på lördag!
Denna tisdag har inte varit helt rolig för inatt lämnade Malin jorden efter kampen mot sin hjärntumör, som hon har kämpat denna underbara tjej!
Alla mina tankar går till henne, hennes familj och Danne!
Sov gott Malin och hälsa mormor från mig om du stöter på henne i himmlen! <3

För Philip har tagit studenten!!!!!

I fredags firades min fina kusin som tog studenten! Lite ångest att det då var ett år sedan jag tog studenten, jag var inte farligt avundsjuk!! 
Vi firade först honom på Odd Fellow och sedan begav vi oss till Hipp för att fira honom ytterligare där.

Min mormor

Idag saknar jag himmlens vackraste ängel lite mer än vanligt. Jag vet inte varför men jag bara gör det. Hon var verkligen den bästa mormorn man kunde tänka sig och nu är hon bara borta. Jag kan inte förstå att jag aldrig mer kommer få höra hennes röst, eller se hennes underbara leende. 
Det gör så ont i mitt hjärta, jag saknar dig så mycket mormor! <3

åska

Jag hatar åska, speciellt när man ska gå och lägga sig! Igårkväll var det hemskt, men jag somnade tillslut!
Helgen har varit perfekt, vädret har varit underbart och jag har bara njutit! Mammie hade ju 40 års fest i lördags och det blev en mycket lyckad fest faktiskt! 
Idag är det tisdag och nu har jag 3 ½ dagars jobb framför mig, det känns ganska skönt faktiskt. På fredag tar P studenten och då ska vi fira hela kvällen!!!
Nu ska jag dricka upp mitt te, göra vid mig och bege mig till stan för att sätta in pengar och sedan jobba.

jagälskar dig

Ber ännu en gång om ursäkt för mega dålig uppdatering!
Denna underbara dag har jag faktiskt tillbringat på stranden tillsammans med mammie och Malin, och tro det eller ej men denna tjejen doppade sig i havet hela 3 gånger!
Ikväll har jag och Malla varit ute på vift då våra boys spelat golftävling. Malla och jag har helt enkelt haft en mysig kväll. Nu är mitt hjärta här och snart ska vi krypa ner i sängen och sova för det är inte alla som har turen att vara ledig imorgon. Tihi:)
Förövrigt har vi 33 månader idag jag och mitt finaste!
Jag kan inte ladda upp bilder, någon som vet varför? :O