31 maj 2012

Sista dagen i Maj och imorgon går vi in i Juni, helt sjukt tiden bara flyger förbi! Det blev ingen träning för mig idag heller då huvudvärken fortfarande sitter i. Så istället har jag ätit en god kvällsmat och lite melon framför tvn, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan vänta på F som är duktig och är och tränar.

30 maj 2012

Jordgubbar, melon, hemmakväll godis och Grey's kan det bli bättre?!


29 maj 2012


Från ingenstans kom världens huvudvärk och halsont, träningen fick jag hoppa och istället gjorde jag mig en kopp te. När F kommer hem från gymmet blir det korvstroganoff och sen bara en massa mys framför tvn och näst sista avsnittet av desperata hemmafruar.
Förhoppningsvis kan jag träna imorgon!
PUSS

28 maj 2012

Vädret är helt underbart för tillfället, satt ute och mös en stund på balkongen innan det var dags för mig att köra till svedala och öva inför bröllopet jag ska sjunga på på lördag. Nu har solen försvunnit från balkongen så jag har passat på att jobba under tiden som jag lagar kvällsmat. 
Om en stund ska jag cykla upp till gymmet och träna och därefter ska jag och F snabbt hem och äta för att sedan köra ner till Maxi och veckohandla.

Världens bästa mamma

Utan tvekan tycker jag att hon är väldens bästa mamma, jag älskar dig! <3

27 maj 2012

I fredags efter jobb cyklade jag ut till Sara, vi mös, åt sushi och drack vin och så passade jag på att ta några bilder på världens sötaste!







21 maj 2012



Äntligen har F kommit hem, som jag har saknat honom. Precis som alltid har jag varit ledig idag, cyklade hem och solade i trädgården hos mamma, pappa och anton. Tur att jag har nyckeln kvar så att jag kan komma in när jag vill. 
Eftermiddagen har jag tillbringat med F, vi har solat lite, tränat, tvättat och ätit sushi nu ska vi bara mysa framför tvn innan det är dags att nanna.
PUSS

20 maj 2012

Ansiktet bränner efter 3 timmar i solen hemma hos Hanna men skönt var det! Inatt ska jag sova själv i lägenheten för första gången, får se hur det går jag kanske får ringa mamma och be henne komma ner till mig, haha. Fast jag tror faktiskt att jag ska kunna sova ganska så gott för jag vet att när jag vaknar så kommer mitt hjärta hem från Paris. 
Nu ska jag se mästarnas mästare och sen blir det nog Bridget Jones dagbok efter det.
Ha en bra kväll!

PUSS

10 maj 2012

Kroppen känns som den ska göra efter ett tufft träningspass, just nu känns det bra för jag känner hur duktig jag varit men jag lär väl ångra det imorgon bitti när kroppen värker.
Nu ska jag försöka sova vilket kan bli svårt då jag drack en celsius innan passet!

PUSS


Pepparrotskött

En av mina absoluta favoriträtter är pepparrotskött, såklart var det mycket godare när mormor gjorde det men jag börjar få det ganska gott nu faktiskt!
F äter det som man ska med vit sås och pepparrot medan jag äter det som jag och mormor gjorde, som soppa.
Jag saknar min mormor!!


7 maj 2012

Jag verkligen älskar mina lediga måndagar och idag har jag verkligen bara varit ledig vilket inte har hänt på hur länge som helst! 
Sitter i köket och fixar lite med mina fakturor och bokföring undertiden som mitt pepparrotskött kokar på spisen. När det har kokt klart ska jag bege mig upp till gymmet för lite styrketräning innan jag beger mig hem igen och fortsätter med maten! :)
PUSS

6 maj 2012

Idag har vi haft avslutningsshow på Grand och alla barnen var så himla duktiga!
Efter en lång dag med två shower blev jag överlycklig när mammi ringde och frågade och jag och F ville komma hem på middag så där har vi tillbringat hela kvällen. Man uppskattar verkligen att komma hem till sina föräldrar och lillebror nu när jag inte träffar dom varje dag längre, VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ!
Nu sitter vi i soffan och kollar fotboll och imorgon ska jag bara vara ledig HELA dagen.
PUSS