Fredag morgon

Börjar denna underbara morgon med en tallrik havregrynsgröt för att sedan bege mig upp till gymmet innan jobb! Duuktig tjej!!:)


Åååååre!!!

Idag har jag bokat skidsemester med
Malin, Malin och Nattis vecka 2 och jag är så glad! Ska äntligen få åka på skidsemester, som jag har längtat efter det! Åh vad jag längtar!


Shaker

Köpte en ny shaker till mitt nya proteinpulver, visst är den fin? Tror att den är godare att dricka ur också;) Sitter på jobb just nu och väntar på mina 4 sista kunder, därefter ska jag försöka hinna upp till body pumpen på gymmet:)
Skriver förresten från blogg.se appen, tänkte jag skulle se hur den funkade.

PUSS


<3

Igår när mitt hjärta kom hem så fick jag en parfym som luktade helt underbart och en mangokräm som även dem luktade väldigt gott. Så nu kan jag lukta extra gott några månader. Min älskling är så snäll!!

26 september

Har precis varit uppe på gymmet och tränat kondition, köpte med mig proteinpulver hem som jag från och med idag ska dricka som mellanmål. 
Ska hoppa in i duschen nu och sedan köra ut till golfbanan och träna lite, vilket var alldeles för länge sedan och vid två ska jag cykla ner till stan och fika med Idan! :)

Danmark

Har tillbringat helgen i danmark tillsammans med familjen, eller mest mammi och pappi för lillebror har spelat cup så honom har vi inte pratat med så mycket utan bara tittat på. Lillebror fyllde 14 år i fredags och jag kan inte förstå att han har blivit så stor, min lillebror. Tur att jag får lov att pussa på honom ibland, när ingen annan ser förståss för annars är det ju pinsamt, men man får ju passa på så länge man får pussa och krama honom överhuvudtaget. 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och lite senare ska jag köra och hämta mitt hjärta i malmö då han kommer från London där han har tillbringat sin kväll. Honom ska jag nästan pussa ihjäl ikväll!
PUSS

21 september 2011

Efter ett träningspass såhär på förmiddagen har jag nu duschat och gjort mig klar för att köra till jobb. Ja, idag ska jag faktiskt köra dit för ikväll kör jag direkt till Limhamn efter jobb för att titta på mitt hjärta när han spelar match!

godnatt!

Mitt huvud håller på att prängas i tusen bitar känns det som så jag kryper ner i sängen och hoppas på att vakna upp utan huvudvärk imorgon bitti!
GODNATT! :)

Sushi

Idag hade jag F som min sista kund, han fick en ny frisyr och när vi var klara så gick vi och åt sushi. Sushi är så himla gott och det blir bara godare och godare för varje gång man äter det, jag är helt beroende av det. (nästan) Imorgon ska jag bjuda ut Malim på middag, hon fick det av mig när hon fyllde år så imorgon ska vi ha en mysig kväll, bara jag och malla!:)

Nelly shoes

Beställde ett par nya skor från Nelly i måndags och idag fick jag ett sms att jag kunde hämta ut dem på Entré. Kan inte rikitgt bestämma mig om jag gillar dem eller inte, men jag tror faktiskt att jag gör det.

7 september 2011

Idag är det Malles och Soffes födelsedag, så ett stort grattis till dom två snyggingarna! 
Jag sitter just nu och tittar på doobidoo med pappie och väntar på att min älskling ska träna färdigs så att jag kan hoppa på cykeln och cykla ut till honom!

Body combat

Ska snart bege mig på ett body combat pass, helt underbart!!

5 september 2011

Måndag igen, helgen har varit hur bra som helst. I fredags var jag och F som sagt och åt ute på dalabadet och i lördags var det födelsedagsfirande för Malla vilket var hur trevligt som helst! 
Igår åkte jag och F med in och tittade på lillebrors match på rosengård som dom vann med 7-1 om jag inte har helt fel för mig. 
Idag är jag ledig som vanligt och sov faktiskt ut ordentligt i morse, vaknade inte förrän kvart över 10 och jag ligger kvar i sängen fortfarande och bara myser. Får väl snart gå upp och göra lite frukost för jag känner att magen börjar kurra och jag har faktiskt en del saker som ska göras idag också!
PUSS

2 september 2008, du&jag, jag&du! <3

Igår firade jag och mitt hjärta 3 år tillsammans! Vi var ute på dalabadet och mös och åt god mat för att sedan åka hem och bara ta det lugnt!
Har precis varit och lämnat honom i ishallen eftersom han har match idag. Jag sitter bara och väntar på att lillebror ska komma hem så att vi kan köra ner en runda till stan och sedan upp till ishallen för att titta på match. 
Ikväll blir det mys hemma hos malin för att fira att hon fyller år i veckan, på onsdag om jag inte har helt fel för mig.