30 augusti

För första gången på evigheter har jag idag gått upp innan klockan 8, till och med klockan 7! Skulle hämta farfar hemma kvart i 8 för att köra med honom till ängelholm för en synundersökning. Det känns i mina ögon nu ska jag säga, ögonlocken är mega tunga! 
Var nere på salongen vid halv 2 och hann med 3 kunder varav en var klipp och sling, Emelie är nu ett steg närmre sina axlar med håret och jag tror att hon gillade det! ;D
Nu väntar tvn och egentligen är jag sugen på något gott men jag tror inte att det blir det idag.
PUSS

29 augusti

Mina lediga måndagar är guld värda, det är så skönt att ha en dag i veckan där man kan göra ingenting! Just nu sitter jag i soffan, ser grey's, äter frukost och dricker te! Det är så mysigt! Eftersom vädret är så höstligt så har jag virat in mig i en fleecefilt, oooh vad jag har det bra!! :)

Födelsedagsgris

Idag fyller min älskling 21, det har vi firat genom att äta på A9 tillsammans med hans familj. Nu sitter vi och tittar på kniven mot strupen och ska snart gå och lägga oss. Jag är helt slut, förstår inte hur men jag har ingen ork så jag behöver nog sova lite! :)
PUSS

Utelåst

Sitter just nu utanför mitt hus och är utelåst, väntar på att mamma och pappa ska komma hem så att de kan köra mig ut till mitt hjärta. Har haft en mysig kväll tillsammans med Lins och Amanda i Malmö, känns som att det var alldeles för länge sedan jag träffade dem sist! Men mysigt har vi haft och nu ska det inte gå lika lång tid tills vi ses igen hoppas jag!:) Nu kom mamma och pappa hem så nu ska jag åka:)

Kalas

P kusin fyllde 19 för några veckor sedan så idag var vi där hemma och firade honom. 
Helgen har besått att festligheter, det blev kräm i fredags med fina flickor och igår var det 20 års/inflyttningsfest hos Olivia i Malmö! :)
Nu sitter jag och väntar på att mitt hjärta ska komma hit, jag är trött och vill sova!!!

Nytt

Mysig höstkofta från MQ!
Två ringar från Åhlens!

8/8-11

En helt vanlig ledig måndag är det för min del idag, eller jag riktigt ledig är jag faktiskt inte har en kund ikväll som ska ha lite slingor. Det gäller att offra sig för sina kunder så att jag får ha dom kvar! Har precis betalt fakturor soom skulle betalas och innan dess var jag och handlade med farmor, satte in pengar på banken och var och tränade, det är sånt som jag gör om måndagarna när jag är ledig! :)
Nu ska jag snart föna igenom håret och platta det för att sedan cykla ner till stan och sätta om min hårförlängning så att dom slipper knuta ihop sig i hårbotten på mig! 
Funderar faktiskt lite på att gå en hårförläningskurs så att jag också kan börja göra hårförlängningar, det hade varit kul. Får nog bli så om ett tar faktiskt!

Will you stay with me, will you be my love

Jag älskar dig mitt allt!

funktionell träning

Efter att inte ha tränat på 2 veckor så har ju nu iallafall varit duktig i två, dagar.. haha! Var på styrkepass, eller funtionell träning som det heter idag och jag är nästan helt säker på att jag inte kommer ur sängen imorgon. 
Väntar på att mitt hjärta ska komma och hämta mig så att jag kan åka hem till honom och äta och mysa, vi har faktiskt 35 månader idag, tänk att vi snart varit tillsammans 3 år, mitt hjärta och jag. Jag förstår faktiskt inte var dessa tre år har tagit vägen, men en sak är säker och det är att jag älskar honom himla mycket!
Alltid du och jag älskling!