Dagens

 

Skånederby

Tillslut fick jag igång MFF-HIF på datorn här hemma och den tittade jag på fram tills grey's började. Tyvärr slutade matchen 1-1. Nu ska jag njuta av säsongens sista grey's avsnitt innan det är dags att krypa ner i sängen.


27 maj 2013

Äntligen visar solen sig när jag är ledig, sitter nere på uteplatsen medan tvätten är i maskinen. Tänkte snart gå ner och hämta sushi så jag får lunch idag också.


20 maj 2013

Godmorgon!
Började min lediga dag med 40 minuters pw i det härliga vädret. Skönt att kunna gå i endast linne och inte behöva ta på sig en jacka.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan köra in till emporia och hämta min jacka som varit på lagning, tror att jag får ta en runda i butikerna också, känns ju sjukt onödigt att köra in annars.


16 maj 2013

Jag är helt slut efter en heldag på salongen, först idag känns det i kroppen att vi var uppe tidigt igår men samtidigt är det så kul att vara tillbaka på jobb igen. Började klockan halv 11 och har sedan haft fullt upp fram till 7 då det var dags att gå hem. F har varit ledig även idag så när jag kom hem stod maten klar och jag kunde bara sätta mig ner och äta. Nu är hockeyn igång på tvn och så fort den är slut ska jag faktiskt gå och lägga mig. Har en fullsmockad dag på salongen även imorgon:)
 
 

Spanien 2013


15 maj 2013

Ännu en gång så har denna blogg stått tom ett tag. 
Vi har precis varit iväg en vecka i spanien och haft det alldeles underbart. Ska fixa lite med bilderna sen kommer dom upp här också.
Imorgon är det back to work efter en veckas semester. :)