13 mars 2014

Det blev tyvärr ingen rolig kväll igår, vikings förlorade matchen mot Osby och nästa år väntar förmodligen div. 3 för laget. Det var en ledsen, uppgiven och deppig 28a jag fick med mig hem från ishallen. Vi får hoppas att dom kommer igen nästa år.

I morse blev det en promenad till gymmet för min del, väl där körde jag 30 min cardio och därefter ben innan det var dags att gå hem igen. Hämtade upp min cykel på vägen som varit på service så nu är den vårfin och fullt fungerande igen.

Finaste F är på förstasidan i TA idag, ni ser själv, det är ingen glad F på bilden.




12 mars 2014

Har haft 1 1/2 timmes lunch idag så vad passade då inte bättre än att sätta sig på en bänk i det fina vädret och äta? Nu är jag tillbaka på jobb och har 6 kunder kvar innan denna jobbdag är slut, det får bli ett pass på gymmet efter jobb innan det är dags för säsongens mest spännande match i ishallen. Idag avgörs det om Trelleborg spelar i division 2 eller 3 nästa år. 




11 mars 2014

Allt blir så mycket lättare när solen visar sig. 
Jag började min dag med 45 minuters kondition på gymmet med morgondagens avsnitt av grey's på iphonen. Cyklade därefter och lämnade in min cykel på service och gick hem för att göra vid mig och äta frukost. Började jobba 12 och har jobbat fram till halv 8, nu har jag gosat ner mig i soffan men skull egentligen kunna gå och lägga mig i sängen och sova då F inte är speciellt social. Ni vet, det är Arsenal på tv och då är jag inte prio ett kan jag säga. 


Jag kan inte sluta tjata om hur mycket jag älskar sol och vår! 

Vårkänslor

Det känns verkligen som att våren är påväg. JAG ÄLSKAR DET!