sistadagenimarsmånad

Nu är väskorna packade och klara, på något sätt känns det ändå som att jag glömt något. Men så är det väl alltid när man ska åka någonstans. Hoppas jag har fått med mig allt. 
Borde snart gå och göra mig klar för sängen, klockan ringer 4 imorgon bitti, eller inatt kanske man säger då?
Ska prova mig på att göra några tidsinställda inlägg, vi får väl se om det fungerar! :D

onsdagmorgon

Andra onsdagar är jag på bäckaskolan och jobbar med barnen, men inte idag. Idag kommer det en säljare till mig klockan 10 och då måste ju jag vara på salongen! Ska vara på bäcka imorgon fast egentligen hade jag behövt den förmiddagen till att packa. Jag hinner nog med både och! :) 
Det blev ingen träning nu på morgonen, jag känner att jag har lite ont i halsen och vill inte riskera att bli sjuk eftersom vi åker till London på fredag. Åh, vad jag längtar.
Nu ska jag snart masa mig upp ur sängen och göra mig klar och cykla till jobb.

Zumba

Har tränat ett pass Zumba idag, väldigt rolig träning måste jag säga. Har även besiktigat mammsi och pappsis bil idag, vuxenpoäng tycker jag att det är! 
Börjar jobba tio imorgon men innan det ska jag hinna träna för imorgonkväll ska jag med Sara och hennes Hannes och se Eric Saade!! WOW!!!
Gjorde förresten hårförlängning idag, så nu är jag långhårig för ett tag :D
Nu blir det desperate och sen är det dags att nanna.
PUSS

Sovmorgon

Varför är man inte trött när man har möjlighet att sova ut? Älskling var inne och sa hejdå till mig innan han stack till jobb och då var jag helt plötsligt helt klarvaken. Tänkte träna men kom på att jag glömt handduk så det blev inte så. Har legat kvar i sängen och tänkte snart gå upp och äta frulle! :)
Det är skönt med sovmorgon även om man inte kan sova!!
notis till mig själv: HÄMTA KAMERA HOS MIMMI!!!!

Mars 24

Jag är godissugen så jag vet inte var jag ska ta vägen, F förbjuder mig från att handla men jag kommer tacka honom för det sen tror jag! Orkade inte träna efter jobb idag utan cyklade direkt ut till mitt hjärta när jag slutade, får gå upp lite tidigare imorgon istället så jag hinner med ett pass innan jobb, tänkte försöka hinna till Zumban imorgon kväll också!
Nu ska jag snart krypa ner i sängen bredvid den finaste i världen. Imorgon är det fredag och då är det bara en vecka kvar till London!!

Body pump

Har precis varit på ett Body pump pass tillsammans med Malin och Nattis, min träningsvärk sedan pumpen i måndags gjorde att jag höll på att dö idag. Frågan är om jag kan ta mig ur sängen imorgon. haha. Har hört att man ska träna bort träningsvärken så jag hoppas på att det är så. 
Nu inväntar jag Greys med en skål kesella och bär. Greys är bäst!
Och förövrigt är det bara nio dagar kvar till London!!! :D
Jag älskar dig så himla mycket hjärtat! (Fast att du skäller på mig när du tittar på DHW & GA) /Fredrik

lördagkväll

Nu beger denna tjej sig till Mimmi för att fira att hon fyller 20 imorgon, kvällen avslutar vi på Kräm!!

artondemars

Malin skickade ett sms och tyckte jag skulle uppdatera lite, det är väl bästa att lyda henne! ;)
Veckan har gått som ett skott, jag har jobbat, tränat, jobbat lite till och tagit emot mitt gesäll. Såklart har jag hunnit med mitt älskade hjärta också! 
Tog som sagt emot mitt gesäll i onsdags så nu ska det fixas en ram till det och sen ska jag sätta upp det på jobb brevid de andra gesällen! 
Är precis hemkommen från jobb, har handlat mat på Willys också så nu håller F på att laga god fredagsmiddag. Det blir lövbiff med rundapotatisar så det ska bli riktigt gott. Resten av kvällen ska vi bara mysa, äta godis och bara vara. Imorgon har jag en del att göra, jag ska träna, sola, fixa till mimmis present, jobba och tillslut fira mimmi som fyller 20 år på söndag. Ska blir riktigt kul faktiskt!
Ne, nu ska jag se om maten börjar bli klar för min mage kurrar ihjäl!
PUSS

Fem glada frisör gesäller, en florist och en mästare!

fjortondemars

Efter att ha avklarat dagens uppgifter så kör jag till gymmet och tränar en stund!

Girl in the mirror

Söndagar är mysiga men samtidigt veckans tråkigaste dag. Vad gör man en söndag?! INGET! Eller jo, just det jag ska jpbba några timmar. Härliga pengar såhär på en söndag. Tar snart på mig den röda skjortan och cyklar ner och jobbar fram till 7 på Maxi. Hoppas på mycket folk så tiden går snabbt! :)
Ha en mysig söndag på er! 
PUSS

Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen!

Är Veronica Maggios nya låt bra eller?! Jag tycker den är riktigt bra iallafall!!
Sitter hemma hos F, vi har precis gjort egen pannacotta för ikväll ska vi äta tre rätters och min och älsklings uppgift var att göra efterrätt!
Det blir en mysig kväll med god mat, melodifestivalen och mysigt sällskap!
PUSS

9 mars 2011

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way

8 mars 2011

Uppe tidigt idag fast jag inte börjar jobba förrän 10. Tänkte att jag ska cykla upp till gymmet och träna innan jobb eftersom jag inte hinner det ikväll!
Jobb fram till 7 sen hockey uppe på södan.

4 mars 2011

Godmorgon finisar!
Har precis ätit en bulle med falukorv och druckit ett glast te till frukost. Bulle med falukorv kan vara något av det godaste som finns! 
Har inga kunder inbokade på salongen idag så jag kännde att jag har en massa annat vikigt att fixa istället för att sitta där nere hela dagen. Men Sara är snäll och ringer om där kommer in någon och vill bli klippt, tar ju bara typ 15 min att ta sig dit!
Får väl ta mig upp till gymmet en runda också, har inte varit där sedan i tisdags så jag bhöver verkligen röra på mig, men det får bli i eftermiddag. Nu ska jag först tväta håret, (som är jätteäckligt) och sedan ska jag ta tag i allt jag måste göra. Ska nog se gårdagens avsnitt av debatt också!

2 mars 2011

30 månader har jag och min älskling idag, jag förstår inte var tiden tar vägen och jagf älskar honom bara mer och mer för varje dag. Du är mitt allt F!! <3