Frukost



Ett knäcke med ägg, en skål lättfil med hemmagjord müsli och en mugg te.  
 

Dagens

Jeans, levis // tröja, Gina tricot // sjal, cubus // armband, Tomas saabo // klocka, ur&penn


Mått

I söndags mätte F och jag oss då man egentligen inte ska stirra sig blind på vikten. Vi kommer mäta oss en gång i månaden för att se om det händer något. 
Såhär såg mina mått ut:
Armar: 29 cm
Bröst:88 cm
Mage: 84 cm
Rumpa: 100cm
Lår: 55 cm
Vad 35 cm

Nästa mätning blir den 21 April

18 mars 2013

Våren försvann lika snabbt som den kom och mitt humör försvann tydligen med den också. Känner mig som världes surpuppa här hemma och är fruktansvärt trött hela tiden, vet faktiskt inte vad det beror på. Tycker synd om min älskling som står ut med mig även om jag inte är på topp. På jobb gäller det iallafall att hålla humöret uppe och som tur är så har jag kunder och arbetskollegor som får mig på lite bättre humör. 
Så, nu har jag gnällt färdigt. 

9 mars 2013

Godmorgon.
Jag sitter och äter en skål med flingor och laddar för dansen som börjar halv 10. Efteråt blir det träning med F och idag ska vi köra igenom hela kroppen verkar det som, dock endast 2 övningar/ muskelgrupp.


Spinning

Även denna onsdag gick jag på spinning, jag som innan har hatat spinning tycker nu att det är riktigt skönt. Efteråt är man helt slutkörd och alldeles genomsvettig, en oerhört skön känsla med andra ord. Förra veckan hade vi 12 intervaller på 45 minuter och då höll jag på att dö, idag pressade hon oss ännu mer och vi körde 20 intervaller på ca 20 sekunder vardera. 
 

Dagens

 
 

Vårsol

Underbara vårsol, snälla stanna!


5 mars 2013

6 ryggövningar och 30 minuters IW blev dagens träning, rumpan gör ganska ont efter gårdagens träning så jag fick verkligen kämpa mig igenom Iwpasset. Nu äter jag två knäcke med ägg innan jag ska gå ner till salongen och jobba. Blir hämtad där 7 för att åka in till Limhamn och se match, förhoppningsvis blir det 3 nya poäng för vikings idag.
 

Hemmagjord tomatsoppa

Gjorde en super god tomatsoppa idag, helt från grunden och det kan vara den godaste tomatsoppan jag ätit.  Dessutom var den enkel att göra så jag tänkte dela med mig av receptet här.
 
5 portioner:
5 tomater
1 burk krossade tomater
2 lökar
3 vitlöksklyftor
2 buljongtärningar+ 4 dl vatten
½ burk cremefraiche
4 msk tomatpueré

Hacka tomat, lök och vitlök och fräs i lite olja. Häll på de krossade tomaterna tlllsammans med buljong och vatten, låt därefter koka upp i ungefär 10 minuter. Klicka i cremefraiche och tomatpuré och mixa sedan samman till en slät soppa. Därefter ska den koka upp igen och koka ungefär 10 minuter innan det är dags att lägga i kokt pasta. Toppa sedan med knaperstekt bacon.
Enjoy!
 

4 mars 2013

Även idag har solen varit framme hela dagen, detta gjorde att jag ville få in lite vår i lägenheten också. Det blev 2 nya kuddar till soffan, två buntar tulpaner och ljus i rosa och grönt, det blev dom rosa jag satte i ljusstakar först. Jag har även hunnit med att tvätta all tvätt då vår tvättkorg höll på att svämma över, jobbat en timme på oasen och i morse var jag såklart och tränade. 

 
 
 

3 mars 2013

Solen skiner ute och det är riktiga vårkänslor i luften idag, hur kan det komma sig att man blir så mycket piggare av lite sol?! Tog på mig skinjackan när jag gick ner en runda i stan och i solen var det faktiskt inte alls kallt att ha den på sig.
Jag blir iallafall snart hämtad och ska åka upp till Ljungby och se Fs match, kan tyckas att det är dumt en dag som denna men det är ju kval så det är väl klart jag ska med och titta. 



Nytt

 
Nike Free, löparskor - Sportamore
 
Träningströja, Soc - Stadium
 
Vita Converse - Scorett
 
 

2 mars 2013

Godmorgon.
Frukosten är precis uppäten och jag ska snart cykla upp till gymmet för ett spinningpass innan mina egna danspass. Jag som inte är en morgonmänniska direkt tyckte inte ens det var jobbigt att gå upp idag eftersom det var så ljust ute, jag verkligen älskar att det börjar bli vår. Vårjacka är för tidigt va?!
Jag har iallafall laddat upp med en ordentlig frukost så jag ska orka med att träna i ungefär 4 timmar.