Säljes

Kan ju lika gärna lägga upp min älskade peak jacka här också ifall där är någon som är sugen.
Säljas ska den iallafall då jag igår köpte en ny, och varför ska en så fin jacka bara hänga i garderoben när någon annan kan ha användning för den?
1800 kr hade jag tänkt mig då den kostade 4000 ny får 3 år sedan.
-priset kan diskuteras.
 
 

22 december 2012

Godmorgon
Har inte tränat sedan i måndags då jag haft mycket på jobb och för att jag varit förkyld. Nu sitter jag på spinningcyklen och väntar på ett 45 minuters pass!


21 december 2012

Inatt har jag knappt kunnat sova, jag har helt enkelt varit livrädd att jorden ska gå under. Jag vet det är super löjligt men jag kunde verkligen inte somna. Nu är det ungefär 3,5 timme kvar av denna dagen och än så länge har inget hänt men jag är fortfarande lite rädd.
Annars har jag haft fullt upp på jobb även idag, satt ner 2 min och slängde i mig lunchen för att sedan fortsätta jobba. Det är så kul att vara i full gång men jag kan säga att jag är lagom trött nu.

20 december 2012

Vi har precis varit på vårt första årsmöte i lägenheten vilket var ganska spännande. Jag blev utsedd till sekreterare och fredrik fick bli internrevisor, inga svårare uppgifter men kul att få vara delaktig. 
Jag ska nog snart gå och lägga mig då jag är helt slut, har så mycket att göra på jobb vilket är kul men ganska stressande. Skönt att komma i säng i tid då. Ska upp ganska tidigt imorgon för att fixa pass innan jag börjar jobba. 
Mer intressant blir det inte idag. 
Godnatt

Godmorgon

Börjar jobba klockan 12 och skulle egentligen gått upp och tränat. Istället lyssnade jag på min kropp och gick ut och la mig i soffan. Känner mig inte helt okej och eftersom jag har så mycket på jobb denna vecka så vill jag inte riskera att bli sjuk.


jul i vårt hus


 
Vi julmyser lite med glögg, pepparkakor och lussekatter.
 

förlust

Det blev en spännande match på södan idag, tyvärr slutade den med förlust för trelleborg. Det är en besviken pojkvän som sitter sidan om mig då detta var första förlusten på hemmaplan denna säsongen. 
Vi hoppas på bättre lycka imorgon då lillebror ska möta jonstorp inne i malmö. 

16 december 2012

Godmorgon.
Jag har precis ätit en mysig frukost framför tvn. Ska snart köra och hämta mamma ute i gislöv och köra henne och hennes vän till malmö. Ska passa på att handla när jag ändå är ute och kör då det ekar i vår kyl för tillfället. 
 

nytt

Fick presentkort på signum av Fredriks föräldrar i födelsedagspresent så jag passade på att köpa en fin mössa nu när det ändå är så kallt ute. 
Rosa såklart!
 

12 december 2012

12/12-12
Min morgon började precis som vanligt på gymmet, trots träningsvärk i större delen av kroppen så kom jag ur sängen och körde ett konditionspass. Började jobba klockan 12 och har sedan haft fullt upp, eller ja jag hann snabbt få slingor dragna innan det var dags att kamma ut en läggning. Så nu är jag nyslingad och topparna något friskare än innan. Finns nog ingen som längtar mer till måndag än mig. 
Nu sitter jag bänkad i soffan framför greys och äter en lussekatt.
Förresten, imorgon och en vecka framöver ska jag skriva ner allt jag äter och sedan lämna det Michael som är kostrådgivare och personligtränare på gymmet. Tränar ju ganska mycket men det ger inte det resultatet jag vill, förmodligen för att jag äter helt fel. Får se om jag kanske gör en sammanfattning här också. 
 
 

-

Plockade ur min hårförlängning idag och usch vad jag vantrivs. Nu ska jag försöka få det slingat och ordentligt genomklippt innan det är dags att sätta i nytt hår på måndag. Man glömmer snabbt hur dåligt hår man har när man har i förlängning.


December

Bilder från we heart it


11 december 2012

Godmorgon
Jag är precis klar med dagens första pass, 40 minuter kondition blev det. Nu ska jag bara stretcha och sedan cykla hem, äta frukost och göra mig klar för jobb.
Idag har jag tränat i byxor och linne från Nike och skor från reebok


10 december 2012

Promenerade hem från gymmet i kylan nu ikväll, det är så skönt med den kalla luften som riktigt biter i kinderna.
F har varit hemma tillsammans med mig idag, mysigt att få en extra "helgdag" tillsammans. Vi var nere och lunchade i stan och så har jag ju fixat mina måndagssysslor precis som vanligt. Lagade kalops till kvällsmat vilket blev riktigt gott, så gott att jag nästan längtar till matlådan redan nu!
Nu är det dags att sova, imorgon blir det förbränningsträning innan jobb.
Sov gott


Träning

Jag är nu redo för träning, blir 45 minuter funktionellträning och sedan 30 minuter spinning. Det ska bli så härligt!


Godmorgon


checkar ut

Det är dags för mig att säga godnatt, är trött i hela kroppen efter en härligt stressig dag.Självklart ska julkalendern ses tillsamman med F innan vi somnar. Klockan ringer 06.15 imorgon då jag ska köra och hämta mamma och pappa som ska åka till hamburg över helgen. Är jag då ändå vaken och ute och kör kan jag lika gärna stanna på gymmet och träna innan det är dags att börja jobba klockan 10. 
Sov gott

Dagens


6 december 2012

Godmorgon!
Trotsade kylan och har begett mig till gymmet, idag står endast kondition på schemat. Börjar jobba klockan 11 så jag har en stund kvar att träna.


rutigt

skjorta, mq // byxor, GT // skor, scorett //, armband. GT

rutigt

skjorta, mq // byxor, GT // skor, scorett //, armband. GT

5 december 2012

Fick precis ett samtal från Österrike, Philip och Hanna ringde och jag blev så glad av att få prata med dom. Tur att det inte är mer än 5 veckor tills jag får åka ner och hälsa på. 
Nu ska jag se Grey's i soffan och vänta på att F ska komma hem från träning. 

4 december 2012

Jag har precis krupit ner i sängen efter kvällens cougar town, nu väntar jag bara på att F ska komma och lägga sig så att vi kan kolla på dagens avsnitt av julkalendern innan det är dags att sova.
Sov gott vänner


lussekatter

Bestämde mig för att baka lussekatter idag, glutenfria då såklart så att jag själv kan äta dom. Tog med mig några stycken till ishallen och gav till Sara så att även Agnes kan få äta lussebulle och dom verkade uppskattade. Nu ska jag njuta av en eller två och mysa framför tvn. 
 
 

2 december 2012

1 advent.
Jag ska snart cykla hem till nattis för julmys och sedan ska vi gå ner en runda på julskyltningen. Klockan 5 ska jag befinna mig på södan för att kolla på hjärtats match. 
Vi hörs ikväll!

-

För första gången på flera veckor så var jag idag ledig, dansen är slut för denna terminen och samtidigt som det är tråkigt att inte dansa med barnen så är det skönt att vara ledig när det är helg. Vi bestämde oss ändå för att ställa klockan på 9 och bege oss till gymmet och träna, jag hade tänkt köra pass men det var tydligen bara jag som ville det så det blev inget av det. Istället blev det 30 min pw och 20 minuter mage, skönt att ha klarat av det så pass tidigt på morgonen ändå. 

1 december 2012

Årets mysigaste månad är här, jag älskar december och julen. Idag har jag och F storstädat hela lägenheten och plockat fram julstjärnorna till fönsterna. Dessutom så snöar det för full utanför fönstret så det kan inte bli mycket bättre. Imorgon är det dags att tända första ljuset i adventsljustaken så den har jag gjort idag också. Oh, jag kan inte riktigt beskriva hur mycket jag tycker om julen!