25 april 2012

Kroppen värker och regnet vräker ner utanför fönstret, egentligen vill jag bara ligga kvar i sängen eftersom jag inte börjar jobba förrän 12 idag men jag är uppe och jag är vaken! Gymmet här kommer jag!!!!


24 april 2012

Godkväll!
Sitter i soffan tillsammans med F och P, tydligen så skulle det ses fotboll i Fs del av lägenheten idag så jag missar ännu ett avsnitt av desperata hemmafruar. 
Denna tjejen har varit super duktig idag och tränat två gånger, ett konditionspass i morse och ett pass funktionellträning nu ikväll. Nu är jag helt död i kroppen och ska snart krypa ner i sängen för imorgonbitti väntar ännu ett pass funktionellt och lite kondition på det!
P&K

23 april 2012

Har prefekts krupit ner i sängen efter en ledig dag som inte varit så ledig. Började med att träffa min revisor i morse för att sedan fortsätta till banken och slutligen ner till salongen för att göra hårförlängning på min fina kusin, det tog 4 timmar med en mysig lunchpaus på harmony och resultatet blev riktigt bra! Fortsatte sedan upp till gymmet och tränade 40 minuter kondition och 30 minuter cx30. Kvällen har jag tillbringat med mitt hjärta här hemma framför tvn:)
Nu tänkte jag läsa igenom lite bloggar och sedan nanna för klockan ringer 8.00 imorgon så att jag kan cykla upp till gymmet för ett morgonpass där!

Sov gott!


18 april 2012

Sitter på gymmet med en proteindrink efter ett jobbigt morgonpass med Micke. Ska bara dricka upp och göra mig redo för trapporna ner till min cykel vilket inte är så kul när benen skakar. Jobbar fram till åtta ikväll och hoppas att maten står på bordet när jag kommer hem!:)

P&K


13 april 2012

Godmorgon!
Fruktansvärt seg känner jag mig idag och vill bara ligga kvar i sängen, hade ställt klockan på åtta för jag tänkte att jag skulle springa en runda nu på morgonen men jag var för trött så jag ställde om klockan igen.
Måste väl snart resa mig och hoppa in i duschen och göra vid mig. Ikväll blir det avskedsfest för Sara som ska åka iväg till Usa:)

P&K


12 april 2012

Dags för jobb


10 april 2012

Tiden går och jag och F har snart bott i vår lägenhet i två hela veckor! Det känns faktiskt riktigt bra och vi börjar komma ganska så bra till rätta här. Påskhelgen har vi tillbringat tillsammans med våra familjer och vi har även hunnit med ett barndop, jag har njutit varje sekund av att vara ledig en hel helg då det inte har hänt på evigheter. Just nu ligger F och snarkar sidan om mig, jag själv är inte ett dugg trött så ligger därför och spelar rumble på iphonen. Jag borde bär egentligen sova då klockan är ställd på 08.00 imorgon bitti, funktionell träning står på schemat för det kan man ju inte missa när man inte börjar jobba förrän 12 en onsdag!
Nej, nu bra jag skriver och skriver. Får väl försöka att somna så jag orkar med träningen imorgon.
Vi hörs!
P&K