FREDAG

Eftersom att F är iväg så ringde jag till mamma och moster och hörde om dom ville komma upp hit och mysa med mig, och det ville dom. Ida kom också in om en stund och sa hej efter sin match innan hon skulle köra hem och äta. :) Mamma och moster gick precis och jag har bäddat ner mig i en helt renbäddad säng, frågan är om det finns något som är skönare?
Nu ska jag försöka sova, F lär väl inte komma hem på ett bra tag och jag ska jobba imorgon så det är väl bäst att jag släcker nu.

Sov gott, puss A

31 AUGUSTI 2012

Hej!

Ligger i sängen och ska snart ta tag i tvätten och cykla iväg och träna, slutade jobba ganska tidigt idag då jag har en del saker att fixa och lite jobb på oasen inför måndagens funkykidzstart som också måste göras. Just för tillfället är jag helt utan ork och förstår inte hur jag ska orka träna men det blir förmodligen bättre när jag kommer upp till gymmet. 
Ikväll är jag helt ensam då F ska på fest på sitt jobb så jag hoppas att min kära familj kommer hit och håller mig lite sällskap så jag slipper vara ensam. 
Imorgon blir det lite jobb och fix inför söndag då F ska ha släktkalas och imorgonkväll ska jag hjälpa mallan att flytta till hennes nya lägenhet. 
 
Nu kallar både tvätt och gym på mig!
 



FAVORIT

Min favorit produkt till håret är denna leave in inpackning, det är så lätt att bara sätta i den i håret när man tvättat håret! Den sätts i i handdukstorkat hår och sedan verkar den tills nästa gång håret tvättas. Kanon för de som inte har tid med inpackningar som ska sitta i och verka för att sedan sköljas ur!
190 kronor kostar den och varar ett bra tag!


30 AUGUSTI 2012

Sitter på salongen och inväntar min nästa kund, har det ganska lugnt idag också så jag tog sovmorgon så att jag kunde träna innan jag började. Det är bara jag som jobbar idag så just nu är det helt tomt på salongen vilket är tråkigt! F är min sista kund idag och kommer klockan 7 så jag får iallafall sällskap när jag ska gå hem idag!
 
//byxor, veromoda//linne, monky//

29 AUGUSTI 2012

Känner mig inte helt hundra idag, trotts detta har jag precis kommit hem från ett funktionellt pass så nu är iallafall träningen avverkad för idag. Börjar jobba klockan 2 så fram tills dess så ska jag bara ta det lugnt så att jag orkar jobba fram till 9. Tror att jag går direkt hem och lägger mig efter det. 
Nu ska jag äta upp min frukost och dricka mitt te så att jag förhoppningsvis kan må lite bättre!
 
Ha en fin dag!

28 AUGUSTI 2012

 
 
 
Kännde att höstgaderoben behövde uppdateras lite så det blev en ny tröja och ett par nya byxor, båda från MQ!
 
 
 

Sensommar

Det känns att hösten börjar närma sig, kvällarna är inte lika varma och det är nästan mörkt när klockan är halv 10. Vi får hoppas på några fina lite varmare veckor till innan det är dags för höstväder! Konstig nog så drar jag mig till höstkläderna i affärerna nu, jag som älskar sommaren och egentligen inte vill att den ska ta slut. Men lite mysigt är ju hösten ändå!


15 AUGUSTI 2012

Dagens träning är avklarad och idag blev det 45 minuter funktionelltpass! Nu är jag helt slut i kroppen och det är dags att äta lite frukost innan jobb! Börjar 12 och slutar 8 idag, lagom lång dag!:)

Sköt om er!


9 AUGUSTI 2012

Precis hemkommen från jobb, haft fullt upp idag vilket alltid är skoj även om det känns i fötterna att man stått upp större delen av dagen. Nu ska jag snart fixa till en god kycklingsallad så att jag får något i magen ikväll också.


'
Detta har jag haft på mig idag
Byxor- MQ
Tröja-Gina

7 AUGUSTI 2012

Såja, då var semestern slut för i år och idag var det dags för jobb igen. Det ska faktiskt bli skönt med lite rutiner i vardagen igen även om det är jobbigt att behöva gå upp på morgonen.
Helgen har vi tillbringat i en stuga i småland tillsammans med fina vänner och det har varit riktigt mysigt även om jag trivs bättre i stan än ute i ingenstans.
Igår njöt jag av min sista semesterdag tillsammans med mammi i malmö och jag fick faktiskt med mig lite saker hem, både till mig själv och till lägenheten.
Nu ska jag bara mysa i soffan innan det är dags att krypa ner i sängen, klockan ringer 8 imorgon för ett träningspass innan jobb!

PUSS

1 AUGUSTI 2012

Just nu sitter jag ute på beddinge gk och väntar på pappi och F, jag gick av efter 9 då mina hälar inte orkade fler hål. De andra två ville däremot gå några hål till så här sitter jag i solen och väntar! När vi kommer hem blir det träning för andra gången idag och ikväll ska vi bog bara ta det lugnt! SKÖNT!