regnbåge

Har precis gjort mig klar för kvällens festligheter och sitter nu i min brors säng och ska snart köra. Var ute på en golfrunda tillsammans med min kusin och fabror i förmiddags och jag ska säga att jag är inget vidare på det där med golf. Men det kommer väl, hoppas jag! Denna gången tänker jag inte ge upp, någonting måste jag faktiskt fullfölja.
Imorgon kommer min fina familj hem efter en vecka i Lysekil, som jag har saknat dom!

sommarsommarsommar

Såhär glad är jag över att solen strålar och att jag inte har min första kund förrän 3 idag! Därför tänker jag slänga mig i en solstol vid poolen och bara njuta fram till 2 ungefär! :) Har man ingen semester får man njuta av de dagar som man kan vara lite ledig iallfall!!!
Känner ni att ni vill bli sommarfina i håret går det utmärkt att ringa 0768662642

dunderförlylning

Har gått och dragit på mig en dunderförkyning, underbart eller?! Känns som att det får bli tidigt i säng imorgon och en ordentlig utvilning imorgon bitti, imorgon är det verkligen skönt att jag är ledig! Ska bara ner på banken annars har jag inget planerat så det är skönt att jag bara kan vila imorgon. 

Nu ska jag köra ut och hämta min bror i gislöv för att sedan köra hem och lägga mig!

En sista vila

Idag var det begravning för Malin, så himla fint det var. Jag kan inte riktigt förstå att en sådan fin tjej som Malin inte fick lov att stanna kvar på jorden längre än vad hon fick göra. Det är så många som saknar dig Malin, men nu vilar du fint och slipper lida!

Designen på bloggen håller jag på att göra vid lite grann så att det ska bli roligare både för mig och er läsare.

Jag älskar dig!

Du är det bästa som hänt mig och jag vill vara med dig för evigt! Det finns verkligen inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig hjärtat!
/ Din Fredrik

Genom regn och sol är jag din

Imorgon ska jag på min första golflektion, det tycker jag ska bli skoj. Nu ska jag bli golfproffs, tror att jag kan klara av det faktiskt! eller inte?! Vi får väl se hur det går. 
Idag har jag fått lite slingor av Sara idag på salongen så nu har jag inte längre någon utväxt vilket är skönt. Känns som att det rullar på bra på salongen nu och det är också skönt för jag vill verkligen ha att göra, det finns inget som är värre än att bara sitta på salongen och göra av med en massa dötid.
Haha, just det. Jag tvättade ju bilen igår, men när jag kom hem med den idag så tyckte inte pappa att den var godkäns så han körde upp och tvättade den en gång till så att det blev ren. Taskigt, jag som tyckte att jag hade gjort den så fin.....

You know our love are meant to be

Äntligen är mitt hjärta hemma igen så att jag kan sova ordentligt, och det är faktiskt precis vad vi ska göra snart. Imorgon har jag en del att stå i, jag ska träna, tvätta bilen, sätta in pengar och betala fakturor och klockan 4 börjar jag jobba! Jag ska vara duktig imorgon!
Helgen har varit bra, som vanligt. Igår var det som sagt födelsedags firande för Nate och Makkan i höllviken, och det blev en rikigt rolig kväll!
Nu kryper jag ner i sängen!
PUSS

No one needs you more than I need you

Precis hemkommen  från jobb och har hoppat i lillebrors onepiece och lagt mig i hans säng, tänkte att jag skulle vila en stund innan det är dags att göra sig fin inför kvällens festligheter!
F åkte iväg till sin sommar stuga igår och kommer inte hem förrän imorgon :( saknar min älskling!