LUGG

Även mamma tyckte att hon behövde en förändring idag när hon kom ner på salongen så vi klippte av och klippte in backen och gjorde en lugg även på henne.
Här är vi i våra nya frisyrer!


31 OKTOBER 2012

Sista dagen i oktober och imorgon går vi in i november månad. Helt ärligt, var tar tiden vägen?! Det har varit en sådan dag på jobb idag då jag knappt suttit ner så jag hann knappt in genom dörren här hemma innan jag satte mig i soffan. Jag har ätit en god kvällsmat som F hade fixat och nu dricker jag en mugg te och kollar på rosa bandet galan innan Grey's börjar. Idag kände jag att jag var i behov av en förändring så det blev en lite längre pannlugg på mig idag och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag trivs i det eller inte. Jag får ge det ett par dagar helt enkelt innan jag sätter en klämma i!

31 OKTOBER 2012

Efter kostrådgivningen igår fick jag mig en tankeställare. Nu ska jag bruka allvar! (Tror jag) Efter morgonens träningspass blev det därför en ordentlig frukost.
2 knäcke med ägg, proteindrink gjord på lättmjölk, havregryn och proteinpulver, ett glas juice och en halv apelsin blev det idag.


29 OKTOBER 2012

Idag har jag varit helt ledig och bara precis gjort det jag känner för. Passade på att tvätta, laga en god kalops och så har jag tränat såklart. Idag blev det 45 minuter funktionellt pass tillsammans med mamma för att sedan gå vidare till spinningsalen för 30 minuter spinning tillsammans med Hanna. När jag var klar där var jag hungrig och fruktansvärt sugen på godis och eftersom jag saknar självdiciplin cyklade jag in på hemmakväll och handla godis med mig hem. Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt, F är inne i Malmö och ser hockey tillsammans med laget så jag är helt ensam ikväll.

VITAMINBOMB

Lite mellanmål såhär på eftermiddagen är aldrig fel. En riktig vitaminbomb kan dessutom behövas såhär på hösten när det är så många som är sjuka. Dessutom är det väldigt gott med både apelsin och kiwi!

GODNATT

Kudden kallar då klockan ringer 8.30 imorgon. 5 dansgrupper står på schemat så jag lär vara lagom trött när jag slutar halv 2!
Sov gott


26 OKTOBER 2012

X-factor är igång denna fredagkväll och jag har gosat ner mig i soffan. Här lär jag tillbringa hela kvällen i min ensamhet då F ska in till malmö med några vänner. Jag har däremot lite danser att öva in eftersom en av instruktörerna till funkykidz blivit sjuk så imorgon får jag hoppa in och ta hennes pass också! 
 

NYTT


Passade på att gå inom jc på vägen hem idag, var egentligen bara på jakt efter ett par svarta jeans men jag kunde inte motstå den söta toppen med dragkedja i ryggen!

24 OKTOBER 2012

Hej!
Uppdateringen har varit världens sämtsa men jag är snart igång igen!

12 OKTOBER 2012

Hej!
Så var det fredag igen, veckorna bara springer förbi. Sitter och väntar på att Hanna ska höra av sig så att jag kan börja gå ner mot stan där vi ska mysa till det på A9!

11 OKTOBER 2012

Det har gått 2 år sedan mormor lämnade oss. Jag saknar henne så himla mycket och vill inget hellre än att hon ska komma tillbaka. Jag tycker inte om den 11 oktober, jag tycker inte om att åka till kyrkogården och lägga blommor och tända ljus. Jag vill bara ha dig här och krama dig och få höra din röst. Jag kommer aldig någonsin glömma dig mormor, du kommer föralltid finnas i mitt hjärta och för mig är du alltid världens bästa mormor.
JAG ÄLSKAR DIG!
 

DAGENS

Tunika, ginatricot // jeans, veromoda // skor, scorett // jacka, veromoda
 
 
 
 

10 OKTOBER 2012

Hej!
Kvällsmaten är uppäten och jag sitter i soffan och väntar på veckans avsnitt av Grey's. Jag har tvättat bort sminket och hoppat i myskläder så jag ska verkligen bara gosa ner mig under en filt och se min favorit serie.
Började morgonen med ett funkionellt pass idag och jag känner redan nu att mina ben inte kommer vara behagliga imorgon. Får se om jag kan komma upp 7 imorgon så att jag iallafall kan gå på bandet och förbränna lite, dock är jag ju ingen morgon människa så jag får se hur det känns imorgon bitti. 
Imorgon kväll ska vi köra till kyrkogården i Grönby då det är två år sedan mormor lämna oss. Usch, jag tycker inte om den 11 oktober alls. Jag saknar min mormor. 
 

8 OKTOBER 2012

Godmorgon!
Dagens första träningspass är avklarat och det blev ett ryggpass denna förmiddag! Nu är jag hemma i soffan och njuter av en god frukost innan det är dags att ta tag i dagens sysslor.


DAGENS

jeans, nudie // basic tröja, mq // kofta, odd molly // väst, peak performance // skor, scorett

7 OKTOBER 2O12

Dålig uppdatering från min sida de senaste dagarna men jag har inte hunnit med det riktigt. 
Helgen är snart slut och jag har haft en bra helg. Idag står det hockey på schemat så om en halvtimme hämtar Patrik mig och vi ska köra upp till ishallen för att titta!


3 OKTOBER 2012

Godmorgon.
Även denna morgon ringde klockan tidigt och meningen var att jag skulle träna. Men min kropp är tydligen inte helt 100, lyssnade på den idag och la mig i soffan fram till halv 11 och gick sedan och duscha. Nu äter jag frukost och ska snart göra mig klar för jobb. 
Imorgon ska jag träna vare sig kroppen vill eller inte!!!
 

FÖRLUST

Pappa och lillebror gick precis, vi har kollat hockey och det blev ännu en förlust för Malmö. Nu inväntar jag F som varit inne och sett matchen och så väntar jag såklart på att klockan ska bli 10 så jag kan se cougar town.

DAGENS

Tunika, ginatricot // tights, ginatricot // sjal, ginatricot // skor scorett
 

2 OKTOBER 2012

Godmorgon!
Jag ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig. Klockan ringde första gången halv 8 och jag gick upp och tog på mig träningskläderna, kände att huvudet gjorde alldeles för ont för att träna så jag kröp ner i sängen igen. Det gör fortfarande ont i huvudet så jag får väl ta en Ipren så att jag kan jobba hela dagen.


DAGENS

Tröja, ginatricot // jeans, Lee // skor, scorett // halsduk, ginatricot

1 OKTOBER 2012

1 oktober, shit vad tiden går, nu är det verkligen höst. Denna lediga måndag har jag städat och fixat här hemma, betalt mina fakturor, varit hos Fredriks farmor och ätit och tillslut haft barnen på gymmet och tränat själv. Det blev först 45 minuter dans med barnen därefter 30 minuter spinning och tillslut lite styrka för armarna och magen. 
Nu sitter jag i soffan framför Xfactor och ska nog snart göra mig en kopp te faktiskt.